RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Жіночий гороскоп: що обіцяють зірки у грудні 2022 року

Астрологи, що розповіли про чотирьох знаків Зодіаку, в яких розпочнеться "чорна смуга" у рік Кролика, склали жіночий гороскоп для всіх знаків Зодіаку на грудень. У більшості знаків зодіакального кола буде багато можливостей та подій, які призведуть до любовних стосунків, кар'єрного просування та додаткових джерел доходу.

Про це пише Joy-pup.

Читайте також: Успіх переслідуватиме цих людей: кому пощастить у 2023 році за гороскопом

Жінка-Овен

Якщо у листопаді жінки-Овни розпочали якійсь проєкт чи справу, то у грудні чекає великий успіх щодо цього. Також може справдиться завітна мрія. Велика ймовірність отримати пропозицію від партнера, а в самотніх Овнів закрутиться роман. У другій половині місяця запропонують нову роботу, а наприкінці - буде невелика подорож.

Жінка-Телець

Жінки-Тельці прагнуть змін у своєму житті, а щоб вони були на краще, у цьому допоможуть друзі та рідні. Астрологи радять не боятися змінювати все, що набридло, навіть якщо витратили на це багато років. Час подбати про себе.

Жінка-Близнюки

У наступному місяці вони подивляться на життя під новим кутом завдяки новим знайомим. Будуть сприятливі умови для операцій з нерухомістю. Велика ймовірність зустріти людину, поряд з якою Близнюки будуть щасливі, а якщо стосунки вже є, але вони вже не влаштовують, то у грудні вони закінчаться за їхньою ініціативою.

Жінка-Рак

Можуть виникнути непередбачувані проблеми у сім'ї чи в особистому житті. Але цей досвід згодом покаже правильний напрямок, в якому потрібно рухатися далі. Водночас буде можливість отримати запрошення на гарну роботу, але то буде невідповідний час, щоб прийняти пропозицію. Кохання можуть знайти у буденних місцях, де часто бувають.

Жінка-Лев

Леви, які вже мають омріяну кар'єру, отримають підвищення та примножать свої доходи. Стосункам, які зайшли у глухий кут, настане кінець. Це треба прийняти та жити далі. Також є ймовірність сварок з людиною зі свого оточення, після яких Леви зроблять важливі висновки.

Жінка-Діва

Діви у грудні знайдуть багато нових захоплень, щасливих моментів, тому місяць буде насиченим. У стосунках, де постійно існують суперечки, вже зможуть поставити крапку, розставити все по місцях. Буде багато викликів, але й великих стартів.

Жінка-Терези

У наступному місяці буде поворотний момент у житті, пов'язаний з роботою. Фінансове становище буде не таким, як того хотілося, тому не треба багато грошей витрачати на новорічні прикраси та подарунки. Може початися спад життєвих сил, гостре бажання пристрасті та захопленості від чогось.

Жінка-Скорпіон

Скорпіони почнуть благоустрій будинку, зміцнювати сімейні відносини та пошук нової роботи. Настає пора змін та налагоджень свого життя, до чого представники цього знаку вже готові.

Жінка-Стрілець

Стрільці відпустять все, що робить їх життя менш комфортним. На початку грудня буде відчуватись виснаженість, але протягом місяця енергія повільно повертатиметься. Можливе підвищення на роботі або зміна місця проживання.

Жінка-Козеріг

Козерогам потрібно частіше погоджуватись виходити у люди. Самотні представниці цього знаку знайдуть омріяного любовного партнера, з'явиться більше енергії.

Жінка-Водолій

У Водоліїв стабільно все добре у всіх сферах життя, тому вони можуть потішити себе, подбати про здоров'я, піти у спа-салон.

Жінка-Риби

Хоч буде важкий та виснажливий для Риб місяць, але фінанси примножаться, а самотні представниці цього знаку знайдуть своє кохання.

Раніше ми писали, які ангели-охоронці у вашого знаку Зодіаку.