RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Залишились у душі дітьми: чотири знаки Зодіаку несерйозно ставляться до життя

Астрологи, які раніше назвали найідеальніші чоловічі та жіночі імена для дитини, розповіли, хто зі знаків зодіаків у душі завжди залишаються дітьми.

"Апостроф" розповідає, народжені під яким знаком несерйозно ставляться до життя.

Овен

Овен – це дитина зодіаку, яким рухає пристрасть, дія та імпульсивність. Вони хочуть бути в центрі подій і часто самі ці події створюють. Вони рішучі і дуже вперті, але іноді це змушує їх здаватися безрозсудними та незрілими.

Близнюки

Народжені під цим знаком мають два типи особистостей, які змінюються залежно від ситуацій або людей навколо них. Іноді вони дуже спокійні, гнучкі та можуть бачити подію з багатьох сторін. Але при цьому вони товариські, люблять веселитися і кокетувати, що робить їх в очах серйозніших знаків зодіаку безрозсудними.

Рак

Ці люди надзвичайно чутливі та залежать від своїх емоцій. У гніві, якщо ви не бачите, як вони плачуть, ви побачите пасивно-агресивну триваючу поведінку. Така поведінка може розчарувати знаки, які вміють дивитися на речі об'єктивніше.

Лев

Цей знак не любить ставитись до всього надто серйозно. Вони люблять увагу, і щоб про них дбали всі довкола, як про немовлят. Леви часто драматизують, світ – їхня сцена, а вони – зірки. І хоча представники цього знаку щедрі, добрі та чесні, іноді вони можуть бути трохи стомлюючими для друзів та сім'ї.

Раніше "Апостроф" розповідав, представники яких знаків Зодіаку можуть легко дозволити собі приходити на зустрічі невчасно та не відчувати за це провини.