RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Кому з них буде нудно до кінця місяця: топ-3 знаки Зодіаку

Осінь підходить до фіналу, дні стали дуже короткими, а до літа, що усі так люблять, ще так далеко. Саме тому деякі люди в цей час будуть сильно нудьгувати і сумувати.

"Апостроф" розповідає, кому може бути дуже невесело у зазначений період.

Читайте також: Ретроградний Меркурій у грудні: названі чотири "найчорніші" дні

Телець

У цих хлопців наприкінці листопада все йтиме за наміченим планом, і вони Тільці це просто зазвичай люблять! Ось тільки саме у цей період вони сприймають все зовсім по-іншому. Представники цього знаку Зодіаку спостерігатимуть за оточуючими, за невеликим та цікавим хаосом, який панує у їхньому житті. Це здасться їм цікавим і дуже веселим, вони замисляться над тим, як було б чудово і самим пожити в цьому темпі. Ці міркування можуть загнати Тільців у смуток, вони почнуть сумувати і розуміти, що в їхньому житті майже не відбувається нічого цікавого.

Близнюки

Весь кінець цього місяця Близнюкам доведеться провести вдома, що стане для них каторгою та мукою! Вони люблять спілкування та взаємодію з іншими людьми. Так як у ці дні вони не можуть нікуди виходити, туга увійде до їхнього дому. Близнюки залпом дивитимуться тонни серіалів, що, в принципі, вони люблять, але явно не в таких кількостях.

Скорпіон

Ці люди не зможуть належним чином проявити себе в цей час, саме цього Скорпіонам зараз дуже хочеться! Їм же доведеться задовольнятися тими обов'язками, які мають, і займатися тільки ними. Уся ця рутина і змусити Скорпіонів нудьгувати, не знати, куди піти та чим зайнятися. Зірки не обіцяють суму цього знака Зодіаку, але настрій буде тужливим.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про п'ять знаків Зодіаку, які розбагатіють на рік Кролика.