RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

На них чекає зимова казка: три знаки Зодіаку у грудні зустрінуть справжнє кохання

Астрологи, які опублікували ТОП-5 найбільших егоїстів за гороскопом, назвали три самотні знаки Зодіаку, які зустрінуть своє справжнє кохання у грудні 2022 року. Їхні love story почнеться прямо перед Новим роком.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: На них обрушиться "грошовий дощ": п'ять знаків Зодіаку розбагатіють на рік Кролика

Терези

У Терезів місяць буде присвячений любовній сфері та наповнений атмосферою романтики. Справжня споріднена душа, з якою зав'яжуться тривалі романтичні стосунки, може зустрітися на навчанні чи роботі.

Телець

Тільці, які вже втомилися під кінець року, зустрінуть у грудні кохання. Ця людина допоможе впоратися зі стресом, наситити життя приємними моментами та зробити цю зиму справжньою казкою, що зробити у нинішніх реаліях дуже важко.

Риби

Самотні Риби, які виявлять свою активність у соціумі, хоча б кілька разів сходять на передноворічну вечірку, на побачення, то ті походи завершаться успіхом - зустрінеться та сама людина, в яку можна закохатися і далі вибудовувати з ним романтичні стосунки.

Нагадаємо, астрологи прогнозують, що у грудні Меркурій буде ретроградувати, тому чотири дні виявляться максимально небезпечними.