RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Найстаранніші мами: п'ять імен жінок, чиї діти виростають розумними

У деяких жінок у книзі долі написано, що вони матимуть чимало дітей, однак не кожна з них здатна проявити себе як найкращу матусю у світі.

Астрологи назвали "Апострофу" п'ять жіночих імен, власниці яких зможуть виростити розумних і вихованих дітей.

Євгенія

Євгенії вважають, що виховувати дитину потрібно на власному прикладі. Якщо вона хоче, аби дитина займалася спортом і не зловживала солодощами, то робитиме це разом із нею, те ж саме стосується навчання й саморозвитку. Діти Євгеній завжди рівняються на їхню маму.

Читайте також: Виглядають старше своїх років: три імені жінок, які рано старіють

Емілія

Емілія завжди прагне дати своїй дитині найкраще, зокрема освіту й виховання. Вона не шкодуватиме часу, щоб пояснити дітям, як виконувати домашнє завдання, чи навчити гарних манер. Водночас Емілія зовсім не сувора, а навпаки лагідна мама, якій не потрібно підвищувати голос, щоб діти її почули.

Зінаїда

Зінаїди - це одні з найвеселіших мам, які завжди "на хвилі" з дітьми. Вони зможуть реалізувати будь-яке бажання своєї дитини й підтримати будь-які її захоплення. Разом з цим Зіна не нав'язуватиме дітям власні бажання щодо їхніх хобі чи, наприклад, стилю в одязі.

Маргарита

Маргарита від природи допитлива, тому в дорослому віці знає, певно, все про все. Дітям з нею надзвичайно цікаво, адже вона з радістю розказує, чому небо блакитне, трава зелена, а полум'я свічки не видно на тіні. Таким чином Маргарити спонукають своїх дітей знати якнайбільше й не припиняти самовдосконалюватися.

Світлана

Діти Світлани обожнюють маму за її щирість і розуміння. Таким жінкам діти не бояться довіряти секрети, адже знають, що вона їх ніколи не засудить, а навпаки допоможе й підкаже. Світлани навчають дітей бути насамперед хорошими людьми.

Раніше "Апостроф" повідомляв про імена найбільш легковажних жінок.