RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Під загрозою три знаки зодіаку: ретроградний Меркурій вдарить по їхній репутації та фінансам

Останній цикл ретроградного Меркурія цього року розпочнеться 29 грудня: з цього дня і до 18 січня є ризик серйозних проблем. Однак максимальні неприємності у цей період загрожують трьом знакам Зодіаку.

Про це повідомляє Actualno.com.

Діва

Представникам знака під час ретроградного Меркурія не можна приймати важливі рішення, здійснювати важливі угоди, підписувати документи. Інакше їм загрожують значні репутаційні та фінансові втрати. Небачність у сфері бізнесу може закінчитися для Дів банкрутством.

Скорпіон

У Скорпіона з 29 грудня до 18 січня можуть виникнути проблеми зі здоров'ям. У період ретроградного Меркурія їх може турбувати шлунок, біль у серці, а також високий ризик серйозної травми – перелому кінцівки. Астрологи радять з 29 грудня по 18 січня бути дуже обережними і не наражати своє здоров'я на небезпеку.

Читайте також: День з особливою енергетикою: як залучити удачу в дзеркальну дату 12.12.2022

Козеріг

Представникам цього знаку загрожують травми – є небезпека переломів та сильних забиттів. Це може статися під час тренувань, подорожей та екстремальних розваг. Крім того можуть дати знати про себе старі травми та хронічні захворювання. Козероги можуть потрапити на лікарняне ліжко або під скальпель хірурга.

Раніше "Апостроф" розповідав, що рік Чорного Водяного Кролика обернеться неймовірним успіхом для трьох знаків Зодіаку.