RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

24 травня

Всі новини

Рік Кролика несе проблеми з грошима чотирьом знакам Зодіаку - ризикують втратити все

Астрологи розповіли, кому зі знаків Зодіаку потрібно завчасно підготуватися у фінансовому плані, адже у 2023 році очікується складний час. Чотири зодіакальні сузір'я повинні мати запас грошей, адже у рік Кролика є ризик втратити всі джерела заробітку.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Рік Чорного Кролика стане найгіршим у житті: трьом знака Зодіаку катастрофічно не пощастить у 2023 році

Терези

Фахівці радять Терезам уважно стежити за витратами у наступному році. Варто вже зараз переглянути підхід до фінансів, адже якщо залишити все як є, проблеми із грошима - неминучі. Особливо це стосується перших трьох місяців року. Постарайтеся хоча б утриматися від витрат на великі покупки та спробуйте у щось інвестувати. У 2023 році важливо економити, а не гнатися за легкими грошима.

Стрілець

Стрільцям треба правильно розставляти пріоритети у наступному році та пам'ятати, що гроші мають властивість не тільки збільшуватись, а й зменшуватись. Представникам цього знаку потрібно не занурюватися із головою у світ шопінгу, щоб не залишитися ні з чим. Зроблені імпульсивно покупки не додадуть настрою, коли зрозумієте, що в кишені - пусто. Розумний підхід до витрат допоможе не скотитися на фінансове дно.

Лев

У 2023 році астрологи радять Левам переглянути перспективи у кар'єрі. Заробітної плати на колишньому місці роботи катастрофічно не вистачатиме, можуть виникнути труднощі з оплатою кредитів чи іпотеки. У жодному разі не беріть у борг у знайомих, адже буде складно розплатитися. Найкращим рішенням стане коригування фінансового становища - зміна сфери діяльності.

Близнюки

Наступний рік для Близнюків теж виявиться складним. Фінансові проблеми почнуться ще взимку. Можливе розчарування у прийнятих раніше рішеннях і що було зроблено дуже мало. При цьому астрологи запевняють, що не все так погано. Ситуацію можна змінити, якщо працювати більше та вірити у власний успіх. Не засмучуйтесь, якщо справи не йтимуть легко.

Нагадаємо, раніше ми писали, хто зі знаків Зодіаку отримає нову роботу, а хто вигідно інвестує у 2023 році.