RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

На Україну чекає ще одна війна - втягнута буде не тільки Росія: астролог назвала рік

Хоча російсько-українська війна ще не закінчилася і чудовим моментом для нанесення удару по ворогові стане Новий рік, коли окупанти "нап'ються", на нашу країну чекає ще один "збройний конфлікт" за участю не тільки агресивного сусіда, а й інших країн.

Такий прогноз зробила астролог Наталія Власенко.

Вона не виключає, що нова війна за участю України спалахне між 2028 та 2030 роками. Найбільша ймовірність цього у 2029 році.

Читайте також: Питання з ядерним ударом знято: астролог назвала нову дату закінчення війни в Україні

"Діючі особи точно невідомі, але явно це буде щось зі схожим сценарієм. Втягнута буде Америка (ніби з боку, звичайно), Україна, Росія і, можливо, ЄС вже. Саме ця справа може призвести до Третьої світової війни, зараз це ще квіточки…", - написала Власенко.

Астролог зазначила, що вона розглядає долю країни з конкретним гороскопом, який було створено у день проголошення Незалежності та має чіткі територіальні кордони. "Якщо офіційно зміниться територія будь-якої країни, то й гороскоп буде іншим", - написала астролог.

А ось весна 2023 року стане дуже важливим періодом для України, коли може статися несподівана і дуже хороша для нас подія, наприклад альянс із кимось чи договір із РФ, зазначила астролог, додавши, що це станеться після якогось "великого місива" в лютому.

У Росії ж у січні починається складний період, який може дати їй ще війну, скоріше навіть усередині країни. Це може бути як зміна політичної структури, і національні протести, – вважає Наталія Власенко.

Нагадаємо, що астролог склала гороскоп для України на 2023 рік.