RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Повернення земель та укладання договору: таро-прогноз для України на 2023 рік

Майбутній 2023 рік буде важким як у військовому, так і економічному та енергетичному аспектах, але Україна неодмінно отримає перемогу після інтенсивних бойових дій у січні-лютому.

Такий прогноз, як пише Уніан, надала таролог Людмила Хомутовська.

Таролог зазначила, що на українців чекає дуже непростий 2023 рік, в якому ми обов'язково отримаємо перемогу над агресором.

Читайте також: Що буде з Путіним та Росією після перемоги України: астролог дав прогноз

"Ні, карти показують навіть мирну угоду. У нас буде перемога, ми святкуватимемо", - впевнена вона, додавши, що після цього, як каже королева мечів, усередині армії щось змінюватиметься.

Людмила Хомутовська навіть склала розклад за картами таро по місяцях. За її прогнозами, пік активності на фронті припаде на зимові місяці.

"На січень випадає вежа. Ця карта каже, що війна йде повним ходом. Іде наступ, ми втрачаємо, у нас все у вогні і все горить. У лютому вісім мечів. Ця карта говорить про те, що ситуація якось зупиниться небагато. Нам можуть висунути якісь умови, стримувати нас якось. Хоча тут також буде напруга", - прокоментувала вона.

Але вже навесні Україна може повернути свої території, що їх окупувала країна-агресор.

"У березні випадає п'ять мечів. Це можуть бути напади та прильоти. Ця карта символізує ще й перемогу, вона також називається "Піррова перемога". У березні може бути укладення договору з якимось нюансом. До квітня йде повернення земель, повернення до нормального життя, повернення додому. У травні будуємо плани, дивимось у майбутнє, стурбовані своїми справами", - розповіла вона, додавши, що в останній місяць весни нічого кардинального та важливого не передбачається.

А ось літо буде дуже насиченим, у цей момент у країні може статися кардинальна зміна ситуації. Також у літній період до України можуть зайти великі іноземні інвестиції.

"У червні карти показують величезну кількість початків. Не здивуюся, якщо цього місяця зайде якась велика сума грошей в Україну. Може й вступимо до Євросоюзу. Щось відбувається таке, що навіть не можна подумати, що це може з нами статися. У цей час все буде настільки сильно змінюватися, що ми будемо в шоці.Сьомий місяць - це карта мага, що символізує велику кількість можливостей, відкриттів фабрик, заводів. Ця карта говорить про життя в максимальному русі. Восьмий місяць - двійка пентаклей. Це розподіл грошей, плани. Немає стабільності по цій карті, не можна сказати, що все класно. Але тут робота йде", - прокоментувала таролог.

Відродження економіки продовжиться восени, але у листопаді можуть бути нові потрясіння.

"У вересні випала карта місяця. Ця карта востаннє себе відпрацювала, коли нам показувала підготовку до виборів. Можуть розпочатися політичні ігри. Але ця карта завжди неоднозначна. Десятий місяць йде під картою дурня, але це добрий дурень. Знову може бути якась допомога.Можуть бути інвестори, які вкладаються в майбутнє, конкретно в цю землю.У листопаді у нас йде дев'ятка мечів. Ця карта показує, що знову буде якийсь страх, потрясіння. Щось станеться на рівні людей, які керують державою. Наприклад, може хтось в аварію потрапити", – не виключає вона.

Наступний рік має завершитися на добрій ноті, оскільки Україна почне впевнений шлях у напрямку вирішення накопичених проблем.

"Шістка мечів говорить про те, що країна починає вибиратися з проблем. Вже в наступному грудні ми бачитимемо, що рухаємось у правильному напрямку", - передбачила таролог, додавши, що далеко не все буде нам подобатися, але рух таки почнеться.

Нагадаємо, раніше ми публікували прогноз нумеролога, коли ЗСУ можуть відкинути окупантів до "кордонів до 24 лютого".