RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.70
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

Всі новини

Їм не варто за кермо: жіночі імена, які не впораються з керуванням авто

Дами за кермом - це вже давним-давно не екзотика! Але все ж таки є жінки, яким краще перебуває виключно на пасажирському сидінні.

Експерти назвали імена представниць прекрасної статі, яким не варто поспішати отримати права водія.

Читайте також: Холодна стихія не загасить їх внутрішній вогонь: жінкам з якими іменами везе взимку

Зоя

Це ім'я перекладається як "життя". Зої досить часто вдаються до депресій і зневіри, через втому вони часом не можуть сконцентруватися за кермом. Тому цим жінками краще бути пішоходом або ж замовляти таксі.

Маргарита

Це красиве ім'я перекладається як "перлина". Марго часом стає свідком речей, побачити які інші люди можуть далеко не завжди. Їх дуже просто відволікти, тому є можливість великої кількості ДТП, якщо Маргарита опиниться за кермом.

Ліля

Це ніжне ім'я походить від назви квітки лілію. Це шалено вибухові жінки, примхливі, здатні завестися з півоберта. Лілій дуже просто засмутити, причому привід може бути найпростішим. У цих ситуаціях жінки стають найадекватнішими водіями, які можуть створити проблеми як собі, так і іншим учасникам дорожнього руху.

Вікторія

Вікторія перекладається як "перемога", але, як стверджують експерти, тріумфу за кермом їм не варто очікувати. Злий жарт із надто впевненими в собі жінками може зіграти властива їм безкомпромісність. Вони люблять поганяти, підрізати інші автомобілі, і це в майбутньому може їм відгукнутися.

Олена

Це ім'я перекладається як "факел", і всередині Альони і справді постійно палають. Їм подобається жити напоказ, демонструвати своє багатство. Ці жінки люблять їздити ефектно, часто не звертаючи уваги на інших учасників дорожнього руху, а також на перешкоди. Вони можуть легко потрапити в аварію, тому експерти не радять їм обзаводитися власним автомобілем.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" називав топ – 5 чоловічих імен – винуватців ДТП.