RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Під вінець ніхто не кличе: жінки з якими іменами завжди обпалюються у коханні

Астрологи, які розповіли імена жінок, які не можуть бути багатими, назвали шість жіночих імен, володарки яких постійно мають проблеми в особистому житті. Йдеться про Ганну, Дар'ю, Анастасію, Аллу, Вероніку та Василину.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Не посилюйте суворість: які імена треба давати дітям, народженим взимку

Ганна

Ганна часто трапляється на хитрощі нечесних чоловіків за рахунок своєї доброти і наївності. Вона стає жертвою маніпуляцій, їй можуть зрадити, обдурити. Щоб такого не відбувалося, варто ретельно фільтрувати інформацію від чоловіків та навчитися розпізнавати брехню та маніпуляції.

Дар'я

Дар'я за життям бунтарська натура та активістка, яка готова чинити правосуддя своїми руками. Вона не готова всім відкриватися і вважає, що їй не потрібні стосунки. Водночас Даша часто закохується в "поганців", які розбивають згодом їй серце, вона знову розчаровується у коханні і потім знову закохується в подібного чоловіка. Таке замкнене коло можна розірвати, якщо попрацювати над собою.

Анастасія

Анастасія часто розчиняється у стосунках, перестаючи бути окремою, повноцінною особистістю. Заради коханого вона може сильно змінитись, підлаштовуючись під нього. Водночас вона може і зайняти роль рятівниці або другої мами для нього, обираючи собі для стосунків тих, хто ще не готовий до серйозних стосунків і ще сам не сформований як особистість.

Вероніка

Вероніка часто перебуває в ілюзіях, наділяючи чоловіків, що сподобалися, якостями, яких у них насправді немає. Вона намагається все ідеалізувати, як і образ свого обранця. Тому часто розчаровується у стосунках.

Алла

Алла відноситься до сильних, вольових жінок, які здатні на все. Чоловіки бояться такої потужності та конкуренції у "мужності" з нею. Їй потрібний такий самий чоловік, як вона сама, але пошуки можуть затягнутися.

Василина

Василиса часто драматизує у стосунках і вірить, що кожна закоханість - остання і справжнісінька любов. Така ґрунтовність і натиск часто відштовхують чоловіків.

Нагадаємо, астрологи розповіли, в яких знаках Зодіаку живуть фатальні жінки.