RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Є головні правила: як проводити магічні ритуали в Новорічну ніч

Багато поколінь наших предків проводили різні магічні ритуали та обряди на свята, зокрема і на гроші, – вони вірили, що таким чином вдасться покращити свою долю, залучити удачу та зробити майбутній рік щасливішим.

"Апостроф" розповідає, як правильно проводити новорічні обряди, аби вони були ефективними.

Так, саме проведення обряду варто тримати в секреті та не розповідати навіть найближчим друзям, адже це може позначитися на результаті. Окрім цього, кожен ритуал повинен проводитися у доброму настрої, із позитивним настроєм та внутрішньою впевненістю, що все успіху буде досягнено.

Читайте також: Кролику це не сподобається: що не варто дарувати у Новий, 2023 рік

Езотерики наголошують, що проведення обрядів не є гарантією стовідсоткового успіху, якщо людина сама нічого не робитиме. Саме тому, наприклад, у новорічному обряді на любов, необхідно не лише здійснити процедуру, а й зробити кроки назустріч своєму коханню.

У цій справі також важлива впевненість та чіткість – людина повинна розуміти, чого саме вона прагне та мати кілька варіантів досягнення цілі. Чим впевненіше і чіткіше буде сформульоване бажання або мрія, тим точніше енергетика Всесвіту буде працювати над їх матеріалізацією.

Раніше ми писали, які речі слід викинути з дому до Нового року.