RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

2023 рік стане доленосним: три знаки Зодіаку чекає диво в новорічну ніч

Новий рік - це час, коли збувається багато заповітних мрій! Але є три Знаки зодіаку, на які справді чекають справжні чудеса.

Астрологи розповіли про те, чиє життя зміниться уже новорічної ночі і приємні зміни не залишать їх весь 2023 рік.

Читайте також: Не заслужили подарунків до Нового року: названі знаки Зодіаку

Козорог

Фінал такого непростого 2022 року – це час представників цього знаку Зодіаку. Вже в грудні почнуть збувати всі мрії, а цілі - підкорятися! А ось справжнє диво зазвичай чекає на Козерогів вже в новорічну ніч. Експерти не рекомендують проводити цей магічний час вдома - вбирайтеся, йдіть у люди і загадуйте найсміливіші бажання опівночі.

Рак

Сімейним Ракам варто провести головну ніч на рік у компанії найрідніших людей. Є можливість, що в цей час ви дізнаєтеся про заповітне поповнення в сім'ї або діти поділяться важливими приємними новинами. Настав час одягати штани побільше, адже вони точно будуть наповнені радістю.

Телець

Астрологи впевнені в тому, що представники цього знаку Зодіаку вже на початку нового року зуміють непогано просунутися кар'єрними сходами. Зірки обіцяють дуже сприятливий час і у фінансових справах. Тільці можуть поповнити свій сімейний бюджет. У саму ж новорічну ніч є всі шанси отримати подарунок, про який ви давно мріяли !

Нагадаємо, астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, представники яких розбагатіють у січні 2023 року.