RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Мрія кожної дитини: жінки з цими іменами стають найкращими мамами

Не кожна жінка здатна стати найкращою матір'ю для своєї дитини: хтось може перетворитися на справжню диктаторку, але деякі все ж стають прикладом для наслідування.

Астрологи розповіли "Апострофу", які жінки стають найкращими мамами.

Анна

Часто Анна стає ідеальною мамою, завжди готовою віддати своїй дитині останнє. Жінки з цим ім'ям відрізняються жертовністю та порядністю. Вона виховує дитину у строгості, любові до праці та порядку, оточуючи увагою та турботою.

Читайте також: Хто відзначатиме день ангела у січні 2023 року: список імен

Олена

"Світла", як "факел", Олена в душі ще дитина. З цієї причини їй подобається проводити час зі своїми дітьми та грати з ними. Олена легко може претендувати на звання Найкращої мами. Вона має чуйний характер і завжди готова надати практичну пораду дітям. Жінка з цим ім'ям легко вирішує дитячі проблеми, але ніколи не втрачає самовладання.

Світлана

"Чиста" Світлана з дитинства мріяла бути найкращою мамою. Світлана, як й Анна, відома жертовністю заради дітей. Вона завжди зробить вибір на їхню користь і убезпечить від будь-яких напастей. Світлана стійко захищатиме своїх дітей, навіть якщо вони не мають рації. У той же час вона, напевно, навчить їх відрізняти добро від зла.

Ірина

Жінка на ім'я Ірина зуміла залишатися суворою й матір'ю, що водночас любить. Для жінки з цим ім'ям дуже важливо виховати дитину, яка вміє домовлятися та шукати компроміс. Ірина має розвинену інтуїцію та легко розуміє, що потрібно дитині.

Поліна

Поліна на одній хвилі зі своїми дітьми. Господарська, дбайлива та уважна – вона справжній приклад для наслідування. Поліна з тих мам, які вдало поєднують кар'єру та материнство, знаходять час пекти торти для дитячих свят.

Оксана

"Привітна" Оксана виявилася досить суворою, але справедливою матір'ю. Вона дуже любить дітей, але ніколи не дозволить їм кататись на своїй шиї. Вона прагне виховати своїх дітей як лідерів, впевнених та безстрашних. Жінку з цим ім'ям можна назвати вимогливою матір'ю, але вона щиро любить своїх дітей та намагається виховувати їх зрілим характером.

Людмила

"Мила" Людмила зберігає ідеальний баланс між кар'єрою та дітьми. Вона не готова залишити улюблену роботу, але при цьому вдається залишатися уважною мамою. Жінка з таким ім'ям була терплячою, справедливою і завжди намагалася дати дитині найкраще. Їй легко знайти потрібний важіль впливу і спробувати дати дитині самій зрозуміти, що вона помиляється.

Раніше "Апостроф" повідомляв, які жіночі імена притягують чоловіків.