RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Ретроградним буде не тільки Меркурій: астролог дав прогноз на 2023 рік

У січні Україна матиме шанс зупинити війну, але, якщо російський диктатор Володимир Путін не погодиться на мир, є ймовірність посилення боїв і повторного наступу російської армії з Білорусі.

Повний прогноз на 2023 рік сайту "Главред" дав астролог Влад Росс.

У 2023 році всі планети певний час будуть ретроградними чи нерухомими. Швидка планета Меркурій встигає обернутися чотири рази. Це означає, що у вас є чотири можливості повернутися до старих помилок та переглянути ваші рішення.

"Марс закінчить свій ретроградний шлях у січні 2023 року і не буде знову ретроградним близько двох років. Отже, поки Марс ретроградний, є можливість зупинити війну якраз на Різдво. Якщо Путін не погодиться на мир, наприкінці січня можуть початися жорстокі бої, також існує велика небезпека повторного наступу російської армії з території Білорусі в період ретроградності Меркурія - з 29 грудня по 18 січня", - прогнозує астролог.

З 23 липня по 4 вересня – період ретроградної Венери, у цей час краще не вступати у партнерські відносини та не підписувати шлюбні угоди. Взагалі, ретроградна Венера насамперед стосується справ, які безпосередньо пов'язані з фінансами та партнерством. У другій половині літа нам доведеться переглянути справи, повернутися в минуле, проаналізувати та виправити помилки. Тому налагодити фінансове становище краще влітку.

У період ретроградного Меркурія особливо уникайте покупок техніки та електроніки, подорожей, підписання важливих документів та укладання контрактів, попереджає Росс. Меркурій ретроградний з 29 грудня до 18 січня, з 21 квітня до 15 травня, з 23 серпня до 15 вересня та з 13 грудня до 2 січня 2024 року.

"З 4 вересня по 31 грудня Юпітер буде ретроградним, тому в цей час вибори краще не проводити. Якщо Україна має можливість перенести вибори Верховної Ради, я раджу це зробити – перенести на 2024 рік", – каже астролог.

Сатурн ретроградний з 17 червня по 4 листопада, що не найкращий час для кар'єрного чи професійного зростання.

Уран ретроградний до 23 січня та з 29 серпня до кінця 2023 року. Нині не час для змін.

Нептун ретроградний з 1 липня до 6 грудня. Цей період несприятливий для лікування наркотичної та алкогольної залежності.

Плутон ретроградний з 1 травня до 11 жовтня. У цей час не слід починати займатися спортом.

Як писав "Апостроф", на життя людей у 2023 році сильно вплинуть чотири важливі затемнення, коридори яких очікуються з 20 квітня по 5 травня і з 14 по 28 жовтня. У день великого місячного затемнення може статися капітуляція країни-терористки Росії. .