RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Життя зміниться повністю: чоловікам з якими іменами належить "пекельний" січень 2023

Для деяких людей січень стане одним із найщасливіших місяців у році, а інші забажають забути його якнайшвидше – кошмаром перший місяць Нового року стане для п'яти чоловіків з певним іменами.

Йдеться про Максимів, Глібів, Климентіїі, Макарів та Олексіїв, інформує "Апостроф".

Максим

Новий рік справді стане новим для Максимів, адже обставини складуться таким чином, що чоловікам із цим ім'ям доведеться змінювати звичний спосіб життя. Витримка носіїв цього імені не дозволити їм сильно панікувати, проте доведеться сильно попрацювати, щоб повернути своє життя у комфортний стан.

Читайте також: Січень стане найкращим місяцем 2023 року для двох знаків Зодіаку

Гліб

Вся правда про цього чоловіка вилізе назовні у січні, особливо те, що стосується особистого життя. І якщо вперше ще якось можна буде змінити ситуацію, то випробовувати долю вдруге точно не варто. Однак через складний характер Гліб може не проаналізувати помилки і остаточно посваритися зі своєю другою половинкою.

Климентій

Климентій максимально демонструватиме свою впертість під час суперечок і дискусій і це негативно позначиться на його відносинах у колективі. Є велика ймовірність, що Клим посвариться практично з усіма друзями та знайомими, накосячить на роботі і навіть примудриться потрапити до рук правоохоронців.

Макар

Через спонтанність та невміння вчасно зупинятися Макару доведеться нести відповідальність за зроблене і сказане. Можливо, не варто було так налягати на алкоголь у новорічну ніч.

Олексій

У Олексія в Новому році вдало складатиметься особисте життя та стосунки з друзями, проте у фінансовому плані доведеться піднапружитися. Чоловік з цим ім'ям може виявити купу помилок, зроблених раніше, які вже примножуватимуться і це може позначитися на відносинах з начальством та зарплатою.

Раніше ми писали, кому за знаком Зодіаку сильно пощастить у січні 2023 року.