RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Рахуватимуть кожну копійку в січні: названо три знаки Зодіаку

Два знаки Зодіаку найближчим часом буквально озолотяться, але будуть й індивіди, яким доведеться в січні рахувати кожну копійку.

"Апостроф" пише, представникам яких сузір'їв доведеться тугіше затягнути пояси.

Козеріг

У Козерогів зазвичай не виникає жодних фінансових труднощів, тому що вони вміють грамотно розпоряджатися своїм бюджетом, проте протягом частини січня, що залишилася, звична для них картина світу "зламається".

Читайте також: Впіймали "бога багатства" за бороду: 4 знакам Зодіаку сильно пощастить у січні 2023 року

Козероги будуть економити, багато в чому собі відмовляючи. Це не означає, що цей знак різко збанкрутує або спустить усі статки, просто вони вирішать придбати собі щось дороге, що змусить їх утиснутись у витратах.

Близнюки

А ось Близнюки не навчені економії, та й не дуже прагнуть цього. Їм подобається радувати себе та інших, купувати всякі дрібнички та предмети дорожче, на що можуть витратити всю зарплату. Але в січні їхні доходи раптово впадуть, і Близнюкам доведеться думати, як виживати, рахуючи кожну гривню.

Скорпіон

Скорпіони під час різдвяно-новорічних свят вийдуть за межі свого бюджету і на життя у них залишаться жалюгідні копійки. Їм доведеться економити навіть на найнеобхіднішому, рахуючи дні до наступної зарплати.

Нагадаємо, раніше ми писали про знаки Зодіаку, яким у січні слід очікувати додаткового доходу.