RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

19 травня

18 травня

Всі новини

Деяких краще за кермо не пускати: найкращі та найгірші водії за знаком Зодіаку

Астрологи переконують, що знак Зодіаку, під яким народилася людина, впливає на її долю та характер. Навіть манера кермування автомобілем частково залежить від сузір'я, що було на небі під час вашого народження.

Про найгірших і найкращих водіїв астрологи розповіли "Апострофу".

Овен

Читайте також: Гроші до них липнуть: п'ять імен жінок, які житимуть у багатстві

Імпульсивних і самовпевнених Овнів не варто пускати за кермо автомобіля, оскільки вони не уявляють життя без адреналіну. Овен - це найгірший водій за знаком Зодіаку.

Козоріг

Козороги славляться своєю відповідальністю та раціональністю, а ще заощадливістю. Саме ці люди не захочуть платити за таксі й можуть сісти за керму в нетверезому стані. Вони посідають друге місце в рейтингу небезпечних водіїв.

Телець

Амбіційні й уперті Тельці намагаються довести всім і скрізь, що вони найкращі. Така поведінка може стати причиною ДТП чи аварійної ситуації на дорозі, тому народжені під цим сузір'ям на третьому місці антирейтингу.

Рак

Емоційні Раки не вміють контролювати себе не тільки в особистому житті, а ще й на дорозі. Представники цього знаку Зодіаку можуть запанікувати й навіть кинути кермо автомобіля під час руху. Вони заслуговано посіли четверте місце.

Лев

Леви вважають, що лише вони найкраще знають ПДР, а саме свої права на дорозі. Насправді ж ці люди просто хочуть, аби їм з якихось причин всі поступалися дорогою. Для цієї мети Леви готові використати будь-які методи, навіть небезпечні. Леви - на п'ятому місці антирейтингу водіїв.

Стрілець

Стрільці часто потрапляють у ДТП через власну неуважність і легковажність. Десь пропустили знак, десь не зупинилися на червоний. Шосте місце антирейтингу.

Терези

Хоч Терези й не найкращі водії, але й злісними порушниками їх не назвеш. Вони прагнуть їздити винятково за правилами, проте часто не враховують реальної ситуації на дорозі. Терези посідають сьоме місце.

Скорпіон

На восьмому місці антирейтингу автомобілістів опинився мудрий і виважений Скорпіон, який рідко навмисно порушує правила дорожнього руху, але йому точно бракує швидкості реакції.

Близнюки

Єдина проблема Близнюків на дорозі - жага до швидкості. Представники цього знаку постійно отримують штрафи за перевищення швидкості. Дев'ята сходинка антирейтингу.

Діва

Діви підходять відповідально до всіх процесів, пов'язаних з автомобілем. Вони вчасно проходять техогляд, постійно доглядають за всіма агрегатами, дотримуються ПДР, але час від часу раціональні Діви можуть "згрішити" й перевищити швидкість. Вони посідають десяте місце,

Водолій

Спокійні Водолії - чудові водії. На дорозі вони не відволікаються від кермування, уважно стежать за поведінкою інших учасників дорожнього руху, однак іноді можуть дозволити собі деякі порушення, якщо ті не потрапляють у поле зору поліцейських чи камер відеофіксації. Одинадцяте місце.

Риби

Риби вважаються найкращими водіями автомобілів за знаком Зодіаку: не порушують ПДР, стежать за машиною, не перевищують швидкість навіть на неконтрольованих ділянках. Вони відповідно посідають 12 місце антирейтингу.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що п'ятьох знаків Зодіаку, які не хочуть створювати родину.