RU  UA  EN

Середа, 23 жовтня
  • НБУ:USD 40.90
  • НБУ:EUR 44.15
НБУ:USD  40.90
Суспільство

Новини

23 жовтня

Всі новини

Для них гроші ніби ростуть на деревах: три знаки Зодіаку, які без проблем одержують прибуток

Астрологи, які раніше склали фінансовий гороскоп на 2023 рік, розповіли про три знаки Зодіаку, які ніколи не мають фінансових труднощів, адже вміють заробляти. Гроші буквально ростуть на деревах у Скорпіонів, Левів та Тельців.

Про це повідомляє видання Аctualno.

Читайте також: Кардинально змінить свій світогляд цього місяця: названі знаки Зодіаку

Скорпіон

Перший у списку, для кого немає проблем, де заробити гроші - Скорпіон. Цей знак пристрасний, рішучий, який ніколи не здається, ставить цілі та йде до них. Тому, коли справа доходить до заробляння кревних, вони здатні на що завгодно, щоб отримати те, що хочуть. Можуть відкрити бізнес, чи інвестувати в акції. Скорпіони не бояться прораховано ризикувати.

Лев

Другий у переліку - Лев. Представники цього знаку мають дар налагоджувати контакти та зв’язки із впливовими людьми. Останні дуже часто допомагають їм досягти кар’єрних цілей. Ще інтуїтивно розуміють, як працює фондовий ринок, та здатні робити важливі інвестиції, які з часом можуть принести великі прибутки.

Телець

Третій у списку щасливчиків - Телець. Цей знак любить фінансову стабільність та безпеку більше, ніж будь-хто інший. Він дуже впертий, коли справа доходить до досягнення своїх фінансових цілей. Відтак - ціляться на щось дороге чи розкішне. Тельці не зупиняться, доки не отримають бажане. Вони розуміються на вигідних пропозиціях та інвестиціях, які можуть дати хороший дохід.

Раніше "Апостроф" повідомляв, які місяці за гороскопом будуть найважчими для знаків Зодіаку.