RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Ображені на весь світ: жінки з якими іменами не переносять чоловіків на дух

Деякі жінки вдало виходять заміж і душі не сподіваються у своєму обранці, тоді як інші вважають за краще жити для себе, вдало будувати кар'єру і просто насолоджуватися життям.

Про це повідомляє "Апостроф".

Галина

Ця жінка неймовірно спокійна, і сама здатна розв'язувати свої проблеми. Вона просто не бачить сенсу ділити своє життя ще з кимось, адже всього необхідного вона може досягти сама, а ніжності Галина не потребує.

Читайте також: Терпіти не можуть: жіночі імена, які не користуються симпатією у чоловіків

Клавдія

Причина нелюбові Клавдії до чоловіків йде з дитинства, коли вона не подобалася хлопчикам. Згодом жінка з цим ім'ям сама собі створює "імунітет" до чоловіків і не цікавиться ними.

Антоніна

Шлюб у носительки імені часто невдалий, при цьому пояснити її нелюбов до чоловіків досить складно. До чоловіка Антоніна часто ставиться зверхньо, і він не є для неї авторитетом.

Христина

Жінка з цим ім'ям часом стикалася з обманом та зрадою з боку чоловіків, через що згодом просто перестала цікавитися представниками сильної статі.

Ксенія

Ксенія чудовий фахівець на роботі, хороша мама і любляча дружина, проте не завжди її гідно цінують. Одного разу терпіння Ксенії лопається, і вона перетворюється на справжню стерву, зриваючи на чоловікові всі ті образи, що накопичилися за багато років.

Раніше ми писали, жінки з якими іменами, досягають висот у кар'єрі.