RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Строки закінчення війни в Україні змістилися: парапсихолог назвав ключову дату 2023 року

У 2023 році на зміну "зірці смерті" прийде "мирна четвірка", завдяки чому з'являється шанс зупинити повномасштабну війну, терміни закінчення якої розтяглися, але наступна дзеркальна дата покаже, на скільки вони будуть "зсунуті".

Про це на Youtube-каналі PeopleLife розповів парапсихолог Олександр Жарков.

За його словами, Україна важко пройшла знакову дату 22 листопада та обстріл 23 листопада, і тому дата закінчення війни змістилася не на ту тимчасову лінію.

Читайте також: Рік смерті Путіна настав: астролог розповів, як буде повалено диктатора

"У колишньому сценарії датою закінчення війни був травень 2023 року. Але те, що відбувається після 23 листопада, наразі відтягує цю дату", - сказав Жарков.

Він зазначив, що ключова дата, після якої стане дедалі ясніше – це 23 березня 2023 року.

"Це дзеркальна дата. Це посилення будь-яких сценаріїв – зокрема, можуть підключитися наші союзники. З цього періоду буде протистояння певних альянсів, як з нашого боку, так і з боку Росії. Але є надія, що ми пройдемо цю дату. Наразі відбувається все те, що відтягує закінчення війни. І сьогодні вже закінчення війни змістилося на нову точку – 15 червня 2025 року. Ті події, що відбуваються – розтягують війну", - наголосив парапсихолог.

За його словами, існує надія, що саме 23 березня українці побачать саме те, що скоротить період закінчення війни. І тоді дата зміниться, упевнений він.

Нагадаємо, раніше відомий астролог Влад Росс висловив упевненість, що у 2023 році українці відсвяткують перемогу.