RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

На три знаки Зодіаку чекають радикальні зміни в лютому

Астрологи розповіли, на кого з представників гороскопу чекає романтичний лютий і назвали три знаки Зодіаку, яким потрібно приготуватися до змін в останній місяць зими.

Про це розповідає "Уніан".

Телець

Найімовірніше, зміни торкнуться сфери кар'єри. У Тельця виникне маса ідей та планів, аж до зміни роду діяльності. Однак астрологи радять приймати рішення виважено і не йти на поводу у емоцій. До успіху можна прийти лише з "холодною" головою.

Лев

А ось у Левів трансформації торкнуться особистого життя. Ті, хто довго маявся у незадовільних стосунках, знайдуть у собі сили звільнитися від них. Але навіть у цьому випадку не варто робити необдуманих кроків. Кінець лютого може подарувати новий роман.

Читайте також: Попереду будуть нові стосунки: два знаки Зодіаку втратять кохання у лютому 2023 року

Представникам знака слід чекати змін у фінансовій сфері. Причому можуть бути зовсім несподівані повороти - ті, хто непогано заробляв, можуть втратити джерела доходу, а ті, хто ледве зводив кінці з кінцями - раптом розбагатіти.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, кому із знаків Зодіаку не варто чекати романтики на День Святого Валентина.