RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Сперечаються про все на світі: чотири знаки Зодіаку вважають свою думку найправильнішою

Астрологи, які назвали три знаки Зодіаку, що купатимуться в грошах у березні, розповіли про чотири знаки за гороскопом, які обожнюють сперечатися, часто роблячи це навіть несвідомо. Йдеться про Лева, Тільця, Скорпіона і Близнюків.

Про це пише mixnews.lv.

Читайте також: Щастя не за горами: 5 знаків Зодіаку, які зустрінуть велике кохання у 2023 році

Леви

Леви жорстокі в суперечці, вони спрямовують усі свої сили та вміння, щоб розтоптати опонента, а коли закінчать, то вже ніколи в житті не захочеться з ним сперечатися. Цей знак Зодіаку схильний драматизувати ситуацію, доки хтось перед ними не вибачиться.

Телець

На відміну від Левів, які швидко спалахують і кидаються у суперечку і так само швидко остигають, Тільці можуть з'ясовувати стосунки годинами і потім періодично повертатися до незакритих питань. Вони вважають себе у всьому правими і готові відстоювати свою позицію, навіть якщо вирішується, кому дістанеться останній шматок піци або який персонаж із серіалу найпозитивніший.

Скорпіон

Скорпіони люблять самі створювати конфліктні ситуації, живлячись від емоцій співрозмовника. Вони дуже досвідчені у суперечках і майстерно виводять суперника із себе, змушуючи його здатися.

Близнюки

Близнюки ніколи не здаються в суперечці, тому що вважають себе досить обізнаними в різних сферах життя і для них важливо показати співрозмовнику, які вони розумні і скільки всього знають. Варто враховувати, що цей знак найбільш товариський із усіх 12-ти, а тому суперечка може затягнутися надовго.

Нагадаємо, у лютому очікується одна з наймагічніших дат, яка може принести удачу.