RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

"Магічна" дата 23.02.2023: що означають цифри та чого очікувати цього дня

У четвер, 23.02.2023, буде "сакральна дата" для Володимира Путіна та "дзеркальна дата", коли відкривається справжній портал можливостей, енергетичний потенціал дуже потужний, формуються особливі обставини, які змінюють звичний перебіг речей.

Про це ТСН розповіла астролог Марина Скаді, яка зазначила, що у нумерології значення числа 23 трактується неоднозначно, бо вносить зміни у житті людей.

Двійка означає парність, сприйняття, реакцію, а трійка – обмін та розвиток, взаємодію, досконалість.

Читайте також: У 2023 році буде 12 "магічних" дат: на які дні випадають і що означають

Двійка символізує жіночий початок та пасивність, Місяць і всі його фази – молодик, зростальний місяць, повний місяць, фаза спадання і молодик. Тобто 2 – це активний прояв того, що знаходиться в потенційному стані, але сам не заявляє про себе, не впливає на навколишній світ. Це образ природи, а також часу як лінійності в нашому сприйнятті.

Трійка символізує розвиток та зростання взаємодії, тому що через будь-який трикутник можна провести площину, а у випадку з двійкою – це дві точки, просто відрізок.

Вплив цих двох цифр є взаємовиключним, конфліктним, оскільки спокійна двійка змушена слідувати шляхом активної трійки й число 23 заповнене великою кількістю внутрішніх протиріч, розповідає астролог.

Дзеркальна дата 23.02.2023 принесе кардинальні зміни всім людям, допоможе зрозуміти, як нейтралізувати негативні обставини та внести рівновагу в життя. Це дуже важливий день для тих, хто народився 23 числа будь-якого місяця, багато хто виявить, що все нарешті стало на свої місця. Почнеться черговий етап життя, з'явиться нове поле діяльності.

До позитивних характеристик числа 23 можна зарахувати заповзятливість, волелюбність, талант, товариськість, чудову інтуїцію та високий рівень енергетики. А до негативних – імпульсивність, конфліктність, егоцентризм, дріб'язковість, непостійність. Які з них візьмуть гору – залежить від самої людини.

Місяць перебуває в Овні, що сприятливо для починань, активних дій, але небезпека в тому, що багато хто схильний ухвалювати поспішні рішення й щоб уникнути неприємностей, а також використовувати потенціал дзеркальної дати максимально ефективно, треба обирати бік добра, миру та світла. "Уникайте суперечок та конфліктів, не реагуйте на провокації. Продовжуйте розпочаті справи, підтримуйте та зберігайте сам принцип життя, а перш ніж ухвалити важливе рішення, десять разів подумайте. Пам'ятайте про такт та дипломатичність. День сприятливий для початку поїздок чи далеких подорожей", - розповіла Марина Скаді.

Нагадаємо, раніше ми писали, що день 23 лютого може принести українцям удачу.