RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Там спалахне криваве протистояння: астролог розповів, коли війна перекинеться на територію Білорусі

Астролог назвав терміни завершення війни в Україні, а на Білорусь з квітня 2023 року чекають серйозні втрати і дуже серйозні зміни. Вони триватимуть до квітня 2024 року. Війна з території України перенесеться до Білорусі та триватиме там у вигляді громадянської війни. Державність Білорусі зникне, буде зміна еліт і, зрештою, Білорусь отримає оновлення і разом з Україною вона буде основою нової системи.

Такий прогноз зробив ведичний астролог Алакх Ніранжан.

За словами астролога, додатковим показником буде загибель Росії та усвідомлення народом Білорусі нікчемності влади. Це запустить ланцюг жорстких перетворень.

"Стабільність Білорусі почне сипатися з квітня. Почнеться все з внутрішнього конфлікту, але перетече у війну із сусідами. Зовні це називається окупацією. Ця окупація Росією за фактом вже є з 2022 року. Але народ Білорусі переможе цю окупацію. З березня по травень протікатиме смерть державності Білорусі як такої. Можливо це буде у формі якогось союзу з Росією або ж повна зміна керівництва Білорусі разом із зміною структури держави", - каже астролог.

За його прогнозом, червень-липень 2023 принесе деяке полегшення і можливо принесе деякі засоби для стабільності, але це ненадовго. Водночас буде опір духовних та інтелектуальних еліт. Народний негатив до влади знову зросте.

Читайте також: На окупантів чекає бойовий "сюрприз" до річниці війни: астролог озвучила деталі

"З серпня і до кінця року протікатимуть серйозні зміни. Будуть зметені кордони та засилля інтервентів. Восени буде підписано якийсь формальний союз з Росією, в якому Білорусь втратить не лише фактичну, а й формальну незалежність. Це буде остаточна втрата державності. Білорусь – це плацдарм для дій проти Європи з боку Росії, і саме тому Росія створює там фортецю для старих "бійців СРСР", адже на той момент Україна вже фактично переможе, почне відновлюватися, а в Росії відколеться Кавказ, будуть колосальні проблеми на Далекому Сході та Калінінграді. І Білорусь стане приєднаною фортецею "рідкісних виродків", щоб залишити там оплот свого варварства", - зазначив астролог.

Але до кінця року, за прогнозом Ніранджана, білоруського диктатора "винесуть".

"А з січня по травень 2024 року в Білорусі спалахне криваве протистояння, спровоковане Росією. А з травня по вересень 2024 року – подолання лиха. Народ Білорусі подолає російських окупантів. Кордони будуть відновлені, ворога виженуть і буде перемога білоруського народу. До жовтня буде перемога народу та нові вибори, буде побудова нової держави Білорусі", - підсумував астролог.

Як писав "Апостроф", раніше ясновидець і експерт з карт Таро Марія Тиха розповіла, що президент Росії Володимир Путін цього року може опинитися в прикордонному стані і навіть дійти до летального результату.