RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

До 2025 року можуть перетворити країну на ще гірший варіант: астролог озвучив головну проблему України

За тридцять років так звані еліти України практично знищили майбутнє країни. Війна стала результатом дій цих "еліт", які жиріли, використовуючи владу заради наживи. Якщо не прибрати ці "еліти" від влади, то після закінчення війни до 2025 року ці "еліти" перетворять Україну на ще гірший варіант, ніж був до 2022 року.

Такий прогноз зробив ведичний астролог Алакх Ніранжан.

"Якщо зараз український народ не прибере цих "пацанів" від влади, то ці "пацани" приберуть український народ і до 2025 року буде гірше, ніж було до 2022 року. В Україні є люди, які дозволяють собі красти у воєнний час, тим самим фактично вбивають ваших дітей. Чому вони ще взагалі ворушаться? Це воєнний час. Україні треба на порядок посилити покарання за крадіжку та корупцію, а у воєнний час взагалі зняти мораторій на покарання вбивством за крадіжку в армії та корупцію. Саме у воєнний час", — пояснив астролог.

За його словами, якщо цього не зробити зараз, не внести зміни до законодавства, потім буде пізно. Алакх Ніранжан наголосив, що майбутнє України визначатиметься до середини 2024 року, до чергових виборів президента.

Читайте також: Буде період великої напруженості, а потім повна перемога України: астролог назвав дати

"Найголовніше, що стримує Україну, то це те, що вибори йдуть за списками. І якісь люди визначають якісь списки, в які потрапляють за гроші. Тобто туди потрапляють бізнесмени, які використовують владу для наживи. І такий підхід – це очевидне вбивство країни. До парламенту мають йти наставники – і жодних списків. Україна має отримати справедливе законодавство", - зазначив експерт.

2024 року Україні потрібно змінити Конституцію, щоб змінити країну, щоб держава злетіла і стала №1 не лише в Європі, а й у світі. У Раді мають бути наставники, які зараз ховаються у ВНЗ лише тому, що парламент окупували бізнесмени. Але країну виводити в люди мають саме наставники, мудрі люди, а не пристосованці, основна мета яких – побудувати собі "замок" і придбати дорогу машину. Вони не є лідерами. Адже лідер – це той, хто захищає та бере на себе відповідальність. Наприклад, у "Дію" як унікальний інструмент можна внести систему контролю обіцянок політиків.

Також астролог заявив, що на державному рівні потрібно створити систему, яка протидіє брехні, зокрема у ЗМІ. Це мають бути люди, які обираються людьми. Чи не цензура, а саме протидія брехні. Крім того, потрібно створити систему контролю над рекламою та просуванням того, що шкідливе для людського організму – від шкідливих консервантів до духовних продуктів.

"Але я сподіваюся, що Україна таки пройде саме цей шлях. І стане наставником Європи та Світу", - резюмував Алакх Ніранжан.

Раніше ми писали, коли, за словами астролога, закінчиться війна в Україні.