RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Буде важко спілкуватися з ними: імена чоловіків із тяжким характером

Деякі чоловіки відрізняються особливою надійністю, інші ж - мають просто жахливий важкий характер.

"Апостроф" називає імена тих представників сильної статі, з якими нестерпно мати спільні справи.

Читайте також: Фортуна відвернеться від них: у березні у трьох знаків Зодіаку розпочнеться чорна смуга

Віталій

Ці чоловіки здатні без проблем та особливих старань зачарувати будь-яку жінку. Ось тільки вони зовсім не готові до сімейного життя та зобов'язань. З ними треба обговорювати кожен крок і постійно підштовхувати до чогось серйозного.

Олег

Ці чоловіки просто обожнюють про все сперечатися, вони мають складний характер. Знайти компроміс із Олегами – справжнє диво. Ось тільки не треба думати, що всі чоловіки з цим гарним і популярним ім'ям будуть незговірливими чи шкідливими. Є досить приємні винятки із правил.

Богдан

Астрологи кажуть, що чоловіки з таким ім'ям ставлять в основу себе, а жінка може бути для не дуже важлива. Крім цього, Богдани можуть настільки цінувати особистий простір, що просто нікого не підпускатиме близько до себе.

Юрій

Ці чоловіки не готові ділитися таємницями чи відкривати свою душу. Вони також можуть думати тільки про роботу та особистий успіх, забуваючи про своїх рідних та улюблених людей. Їм потрібно постійно нагадувати про все.

Кирило

Кирили нечасто бувають добрі зі своїми другими половинками. Вони можуть часто бути холодними та відстороненими. Також ці чоловіки можуть бути дуже нерішучими, з ним непросто розпочати стосунки, особливо – серйозні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, які чоловічі імена будуть популярними у 2023 році.