RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Не поспішайте засмучуватись: для трьох знаків Зодіаку кінцівка березня буде казковою

Деяким знакам Зодіаку не пощастить у березні зробити якусь помилку, за яку їм доведеться довго страждати, у той час, як на інших представників гороскопа у кінці першого весняного місяця чекають чудові дні.

Про це повідомляє "Апостроф".

Телець

Перший щасливчик місяця – Телець. На кінець місяця зірки готують йому приємні сюрпризи на роботі. Професіоналізм та велика мотивація Тельця допоможуть йому досягти успіху та процвітання. Тельці можуть розраховувати на винагороду за свої зусилля та досягнення хороших результатів, що принесе їм неймовірну радість. Проєкти або діяльність, які раніше були призупинені, відновляться і принесуть користь. Також Тельці відчують щастя в особистому житті – вони отримають шанс зблизитися з людиною, про яку вони вже давно думали. Однак на їхньому шляху можуть виникнути кілька непередбачених обставин.

Читайте також: Тельцям знадобиться терпіння, а Дівам – час: гороскоп на 10 березня

Рак

Раки нарешті матимуть можливість відкрити нову сторінку свого життя та отримати нові враження. Їм варто почати працювати над вдосконаленням стосунків та роботи, тоді до кінця місяця вдасться реалізувати свої амбіції та здійснити найпотаємніші бажання. Раки відомі своєю наполегливістю та творчим потенціалом, тому вони зможуть формулювати нові ідеї та впоратися з усіма складними ситуаціями із посмішкою на обличчі.

Терези

У кінці березня Терези зможуть насолодитися приємним часом з близькими людьми. Благодійна енергія планети Юпітер дозволить Терезам отримувати винагороди за роботу та розпочинати нові плідні проекти. Можлива нова посада або збільшення заробітної плати, якщо Терези підійдуть до роботи з позитивом та амбіціями.

Раніше ми писали, яким знакам Зодіаку березень принесе фінансову скруту.