RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Люблять усе відкладати на потім: сім імен, які носять найледачіші жінки

Ім'я впливає на життя людини, тому обирати його для дитини - серйозна відповідальність, адже деякі імена наділяють своїх власників негативними рисами, наприклад, надмірною ледачістю.

Астрологи назвали "Апострофу" жіночі імена, власниці яких надзвичайно ліниві.

Альона

Читайте також: 5 найщасливіших знаків Зодіаку, які знайдуть позитив у будь-якій ситуації

Альона не любить витрачати енергію на такі буденні справи, як догляд за собою, чи прибирання оселі. Ці жінки можуть легко вийти на вулиці в неохайному вигляді, а вдома в них завжди "творчий безлад".

Дар'я

Такі жінки роблять усе дуже й дуже повільно. Це стосується будь-якої роботи, тому для інших людей вони здаються справжніми "лінивцями" у світі людей.

Євгенія

Євгенія не бачить потреби якось напружуватися у цьому житті. Вона сповідує принцип, що потрібно пливти за течією і просто насолоджуватися тим, що в них уже є.

Юлія

Жінка з іменем Юлія теж доволі лінива: вона не хоче виходити із зони комфорту, шукати кращого життя, вчити щось нове тощо.

Наталія

Наталія в жодному випадку не запропонує іншим свою допомогу, а натомість тільки прохатиме всіх допомогти їй з її обов'язками. Такі жінки обожнюють перекладати свою відповідальність на інших, щоб самим побільше відпочивати.

Тетяна

Ліниві Тетяни теж постійно намагаються уникнути будь-якої роботи. Вони знаходять тисячу й одну відмовку, аби не робити те, що їх просять.

Олена

Олена постійно відкладає усі справи на потім. Вона може зробити тільки ті справи, які вже "горять", а до цього моменту така жінка ні палець об палець не вдарить.

Раніше "Апостроф" писав, хто вважається найбільшим егоїстом за знаком Зодіаку.