RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Гороскоп на Великдень: до чого треба бути готовим

Цей тиждень був непростим для представників деяких знаків Зодіаку, але на Великдень на нас чекає багато приємних несподіванок.

Астрологи розповіли, чого чекати від цього дня.

Читайте також: Удача на їхньому боці: єдиний знак Зодіаку, якому у травні пощастить із грошима

ОВЕН

Це день щиросердечних розмов та несподіваних знайомств. Можна трохи розслабитися та перемикнути свою увагу на розваги, втекти від рутини.

ТЕЛЕЦЬ

Відмінний шанс розпочати нове життя, залишити кругообіг труднощів і турбот. Можливо, час задуматися про те, щоб змінити напрямок професійної діяльності, знайти нові джерела заробітку.

БЛИЗНЮКИ

Цього дня у Близнюків з'явиться можливість виявити свої таланти та заявити про себе! Ви опинитеся в центрі загальної уваги, що не може не тішити! Але не забувайте про скромність.

РАК

Витрат трохи, всі вони цілком передбачувані і розумні. Цей день принесе безліч чудових емоцій та зустрічей. Ви будете купатися у коханні.

ЛЕВ

Закохані, що розсварилися, зможуть порозумітися і пробачити один одному скоєні помилки. Незважаючи на свято, не забувайте про здорове харчування та своє самопочуття.

ДІВА

Цей день принесе вам приплив свіжої енергії, що дозволить досягти успіху у всіх поставлених завданнях. Дівам доведеться ухвалити рішення, які матимуть важливі та позитивні наслідки.

ТЕРЕЗИ

Час компромісів, компенсацій, а також віддачі та отримання різного роду боргів. Святковий день - добрий час, щоб помиритися з кимось і пробачити колишні образи.

СКОРПІОН

Сімейні бурі залишаються позаду – ви можете частково вирішити найважливіші питання. Зараз не варто кидатися в нові відносини, придивіться до свого оточення – серед знайомих є людина, яка має до вас найніжніші почуття.

СТРІЛЕЦЬ

Якщо ви з кимось посварилися, зробіть крок назустріч, дайте шанс і придивіться, ви знайдете багато нових для якостей, які ви раніше не помічали. Будьте сміливими і впевненими в собі - зірки обов'язково вас підтримають у всьому!

КОЗОРОГОВ

Перешкод немає, вас підтримують, ви потрібні. Ймовірно поява нових друзів, однодумців та впливових покровителів. Будьте відкриті та легкі у спілкуванні.

ВОДОЛІЙ

Цього дня експерти радять зосередитися на дітях. Цього дня можливі несподівані подарунки на долю. Це може бути несподіваний презент, премія чи спадщина.

РИБИ

Ви сповнені сил, енергії, і жодні захворювання вам не загрожують. В особистому житті багато невизначеності через суперечки, що почастішали, і . Самотнім Рибам потрібно подивитися навколо - безперечно поруч є хтось, хто дуже цінує вас.

Раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку можуть втішити будь-кого.

Вам може бути цікаво:

Здатний "згорнути гори": 15 фактів про найоптимістичніший і найенергійніший знак Зодіаку

Дуже добре знаються на людях: астрологи назвали три знаки Зодіаку

Відомі своїм неробством: топ - 5 лінивих чоловічих знаків