RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

15 червня

Всі новини

Час для відпочинку та роздумів: гороскоп на вихідні 22-23 квітня

Майбутній вікенд для деяких знаків Зодіаку буде суцільним задоволенням, а комусь доведеться щільно зайнятися сімейними справами.

Ресурс slovofraza пише, як проведуть суботу та неділю всі представники зодіакальних сузір'їв і з чим їм доведеться зіткнутися.

Читайте: Їх бажання завжди здійснюються: три головні улюбленці долі за знаком Зодіаку

На вихідних Овни матимуть багато енергії, яку можна витратити на заняття спортом. Також цей час чудово буде провести з коханою людиною, насолоджуючись природою.

Вихідні у Тельців будуть релаксуючими. Ці дні можна провести на самоті, займаючись чимось творчим або просто відпочиваючи на свіжому повітрі. Це гарний час для підготовки до майбутніх справ.

У Близнюків намічаються різноманітні події, які дадуть нові враження. Можна відвідати цікавий захід або провести час у колі друзів. Крім того, не зайвим буде подумати про свої фінансові справи.

А ось Ракам слід приділити час сім'ї та близьким, провівши з ними спільне дозвілля. Це чудовий час для спілкування з людьми, які вас розуміють та підтримують.

Левам, які сповнені активності, можна порекомендувати сходити на вечірку або тусовку за інтересами. Можна провести час у колі старих друзів або познайомитись із кимось новим.

У Дів ці два дні будуть насиченими справами та турботами. Це гарний момент, щоб зробити завдання, які були відкладені на потім.

Терези можуть відчути якусь невизначеність, розгубленість і невпевненість. Це може бути гарний час, щоб насолодитися тишею і зосередитись на своїх проблемах.

Вихідні будуть сповнені пристрасті та інтриг у Скорпіонів. Самотній представник цього знака може сходити на побачення, іншим краще провести час з коханою людиною.

Стрільці запам'ятають ці вихідні через безліч приємних пригод. Чи виїдете ви з компанією до найближчого лісу на пікнік або заберетеся трохи далі в гори, скрізь вам буде цікаво та пізнавально.

У вихідні Козерогам слід приділити час сім'ї. Можна спробувати як провести час у тісному колі коханих людей, чи піти всім разом на якийсь захід. Це добрий момент для планування майбутнього.

У Водоліїв вихідні будуть сповнені нових ідей. Не виключена зустріч із новими людьми на якомусь заході. Це вдалий момент для опановування нових навичок.

Рибам вихідний потрібен для того, щоб відпочити та набратися нових сил. Спокійна обстановка, розслаблююча музика, медитація, легкий масаж та ванна з ароматними солями – це все ваше на найближчі два дні.

Нагадаємо, раніше ми писали про чотири знаки Зодіаку, які підуть на все заради перемоги у суперечці.

  • Вас може зацікавити:

Соціум може не прийняти їх: найскладніші до адаптації знаки Зодіаку

Дуже добре знаються на людях: астрологи назвали три знаки Зодіаку

Здатний "зрушити гори": 15 фактів про найоптимістичніший і найенергійніший знак Зодіаку