RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Настає час романтики: чотири знаки Зодіаку, які зустрінуть в травні своє кохання

Деяким знакам Зодіаку пощастить у травні з грошима, у той час, як деякі інші мають усі шанси зустріти своє кохання в останній весняний місяць - йдеться про Скорпіонів, Стрільців, Козерогів та Дів.

Про це повідомляє "Апостроф".

Скорпіон

Представники цього знаку Зодіаку можуть не просто познайомитися зі своєю людиною, а зустріти того, хто може стати вірним супутником у житті. Це може стати для Скорпіонів своєрідним викликом, оскільки вони мають нелегкий характер і часто не можуть знайти спільної мови з людьми. Жінки-Скорпіони можуть потрапити в складну життєву ситуацію, що вимагатиме від них багато сил та самовладання. Але, врешті-решт, все закінчиться добре, оскільки на шляху зустрінеться той самий принц. Хоча він може не прибути на білому коні, результат перевершить усі очікування.

Стрілець

Ті Стрільці, які ще не мають родини, у травні можуть зустріти свою людину. Це стосується як представників чоловічої, так і жіночої статі. Незаміжні Стрільці зможуть познайомитися з новими людьми, серед яких може бути той, хто стане їх доленосним партнером.

Читайте також: Впораються з будь-якою проблемою: три знаки Зодіаку із золотими руками

Козеріг

У травні Козероги можуть стати учасниками справжнього любовного буму. Їх чекає насичене романтикою життя, безліч зустрічей під місяцем та пристрастей. У кінці місяця Козеріг матиме можливість обрати партнера, з яким вони підуть разом у майбутньому.

Діва

Самотні Діви можуть отримати особливий подарунок в травні. Якщо вони раніше розчаровувалися у своїх обранцях, нове знайомство може змінити все це та зробити їхнє життя яскравим та повним радості. Жінкам-Дівам не слід боятися пірнати головою у довгоочікуваний роман.

Раніше ми писали, як дата народження впливає на фінансове становище людини.

  • Вас може зацікавити:

Відомі своїм неробством: топ – 5 лінивих чоловічих знаків Зодіаку

Не можуть жити без істерик у стосунках: чотири скандальні знаки Зодіаку

Їх нічим не залякаєш: найбезстрашніші знаки Зодіаку