RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Овни відправляться у подорож, Тельцям варто чекати гостей: гороскоп на тиждень для всіх знаків

Астрологи, які назвали три найбільш великодушних знака Зодіаку, склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на наступний тиждень - з 29 травня по 4 червня. Близнюки зустрінуться зі старими друзями, а Стрільці отримають багато нових вражень і розширять кругозір.

Про це пише Times of India.

Читайте також: Полунична повня переверне їхнє життя: кого чекають доленосні події у червні

Овен

Цього тижня в Овнів буде багато мотивації та енергії, щоб реалізувати безліч своїх ідей та завдань. Особливо вдалий тиждень для бізнесменів буде багато нових можливостей. У другій половині тижня будуть невеликі подорожі, на які краще налаштуватися позитивно, щоб вони не втомлювали.

Телець

Тельцям астрологи радять у цей період подбати про себе та своє здоров'я. Можливо прийдуть гості на тижні, спілкування з якими буде корисним у майбутньому.

Близнюки

Близнюки возз'єднаються зі старими друзями, пропрацюють старі рани та почнуть усе з чистого аркуша. З другої частини тижня можуть бути проблеми зі здоров'ям, особливо у ділянці шлунка.

Рак

Астрологи радять Ракам приділити увагу ментальному здоров'ю та попрацювати зі своїм стресом. Важливо займатися більше тим, що приносить радість та комфорт, щоб налаштуватися на позитив.

Лев

Левам треба буде проявити свої вроджені лідерські якості на роботі та спілкуванні. Також буде можливість скористатися своїми творчими здібностями, щоби показати індивідуальність.

Діва

Діви мають багато подорожей. Астрологи рекомендують не їхати поїздом, а по можливості користуватися дорожнім транспортом.

Терези

Терезам у цей період важливо залишатися спокійними, щоб зберегти розум у здоров'ї. Також можуть вирішуватись судові питання.

Скорпіон

Скорпіони присвятять тиждень самоаналізу та особистісному зростанню. Астрологи радять уникати конфліктів на тижні, хоч це і буде складно – можуть виникати непорозуміння.

Стрілець

Стрільці розширять світогляд і відчують радість життя. Астрологи радять насититися цього тижня новими враженнями, які надовго залишаться добрими спогадами.

Козеріг

Козероги зосередяться на самодисципліні та завзятості задля досягнення своїх цілей. Буде багато відповідальності у цей період.

Водолій

Астрологи радять прийняти зміни в житті і прагнути свободи у всіх сферах життя, просуваючи свої ідеї та яскраво показуючи свою індивідуальність.

Риби

У Риб добре працюватиме інтуїція та емпатія. Можливо, необхідно буде підтримати когось із близьких та дати пораду. Наприкінці тижня вони будуть винагороджені за свою доброту.

Нагадаємо, астрологи прогнозують значні зміни для всіх знаків зодіакального кола до 25 травня 2024 року. Протягом року планета щастя та удачі Юпітер пробуде у знаку Тельця, який допоможе реалізувати мрії.

  • Вас також може зацікавити:

Вони ідеально підходять на роль вітчима: названі чотири знаки Зодіаку

Варто подумати про себе: чотири знаки Зодіаку, які відчують проблеми зі здоров'ям у червні

Великі консерватори: три знаки Зодіаку не люблять нічого не змінювати в житті