RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

Діви отримають прибутки, а Терези поринуть в роботу: гороскоп на тиждень для всіх знаків

Астрологи, які назвали трійку найбільш брехливих знаки Зодіаку, зробили прогноз для всіх знаків зодіакального кола на тиждень - з 12 по 18 червня. Перша частина тижня може бути занадто напруженою та завантаженою, але з другої половини буде прилив енергії, яка дозволить бути дуже продуктивним.

Про це повідомила астрологиня Марина Скаді на YouTube-каналі.

Читайте також: Терезів чекають легкі перемоги, Риб – зустріч з коханням: гороскоп до кінця червня для всіх знаків

Овен

Овнам пощастить просунутися по кар'єрі, а також отримати чимало вигідних пропозицій по роботі. Може бути необхідний переїзд або відрядження.

Телець

Тельцям треба буде виконати багато доручень у першій половині тижня, що вимагатиме більше самодисципліни та працьовитості. Але це може призвести до підвищення. Є велика ймовірність зустріти свою майбутню половинку або відновляться старі стосунки.

Близнюки

У Близнюків буде багато роботи по дому, можливо навіть переїзд. Також треба буде вирішувати чимало питань стосовно сім'ї. Якщо є проблеми у стосунках, то далека подорож покращить їх.

Рак

У Раків буде багато внутрішньої енергії цього тижня, яку необхідно дівати у роботу та відносини з іншими людьми, з якими можуть виникнути деякі труднощі. Є велика ймовірність отримати грошову винагороду.

Лев

Бізнесменам-Левам доведеться цього тижня зробити дуже багато завдань: знайти надійних партнерів, ресурси та позики, укласти угоди тощо. Але продуктивність буде на висоті. Є велика ймовірність знайти більш привабливу роботу з вигідними умовами праці, або отримати підвищення.

Діва

У Дів буде велика ймовірність премії, але кошти треба буде одразу інвестувати, інакше витратяться даремно. На особисте життя не вистачатиме взагалі часу, тому можуть виникнути непорозуміння з романтичним партнером.

Терези

Терези цього тижня будуть максимально продуктивними у роботі та в особистому житті. Може бути далека подорож та багато спілкувань з друзями.

Скорпіон

Скорпіонам не завадить надійний партнер або друг, який допоможе визначитись у прийнятті дуже важливого наразі рішення. Можуть виникнути труднощі у бізнесі або у спілкуванні з колегами.

Стрілець

Стрільці знайдуть нові перспективи у роботі та зможуть отримати добрий прибуток. Більшість витрат будуть пов'язані із сім'єю, з якими варто провести більше часу.

Козеріг

У Козерогів можуть виникнути несподівані труднощі у нерухомістю, а також сварки з колегами по роботі. Водночас у романтичних стосунках все буде добре.

Водолій

Водолії мають великий ризик захворіти простудою або дуже перевтомитися. Варто якомога більше унікати стресів та знаходити час для сім'ї та хобі. Багато приємностей чекає 18 червня.

Риби

У Риб буде енергійний тиждень, але варто не забувати про відпочинок, інакше можна дуже швидко перегоріти. Астрологиня радить відвідати театр або концерт.

Раніше астрологи давали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на літо.

  • Вас також може зацікавити :

Тримають дітей в "залізних лещатах": три імені, які носять найжорстокіші мами

Здатні прикинутися будь-ким: три знаки Зодіаку вміють приховувати те, що в них усередині

Всесвіт готує справжні подарунки: ці три знаки Зодіаку стануть щасливчиками у червні