RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

ЗСУ знають, де скринька зі смертю Кощія: астролог назвав подію, яка вб’є Путіна

Влітку 2023 року російські окупаційні війська зазнають суттєвих втрат, а перша смуга невдач чекає на росіян вже найближчими днями. Господаря Кремля чекає падіння його режиму, а відправною точною для цього стане звільнення Криму.

Про це розповів астролог Влад Росс, інформує Главред.

За його словами, найнебезпечнішим періодом для російських військових стане друга та третя декада червня, особливо поблизу 20-х чисел.

"У цей час у гороскопі Путіна зійдуться Марс і Місяць у будинку смерті та переворотів. Саме в ці дні стане очевидно, що Путін програє війну, і для нього самого це буде неймовірно небезпечний період, коли похитнеться його здоров'я", - пояснив астролог.

Він наголосив, що в середині червня висока ймовірність руйнування Кримського мосту. Крім того, по ворожих військових об'єктах на півострові працюватимуть ракетами Storm Shadow.

Читайте також: Україні слід готуватися до ізраїльського сценарію, а не чекати на солдатів НАТО - французький аналітик

"Наші розіб'ють усі склади боєприпасів противника. Це буде щось із чимось!", – запевнив Влад Росс.

Ба більше, вже в серпні багатьом стане ясно, що Росія програла війну остаточно і безповоротно, а Путіна вже може і не бути живим на той час.

"Для Росії серпень буде катастрофічним, перш за все, в економічному сенсі: буде обвал рубля, аварія економіки, і всі побачать, що "король – голий". Також у серпні після застосування якихось "вундервафлів" або тактичної ядерної зброї, яка така і не зможе вдарити в ціль, закінчиться епоха путінізму. Загалом, Путін остаточно обійдеться в серпні-вересні", - зазначив Влад Росс.

Астролог також упевнений, що наприкінці літа українські війська матимуть змогу звільнити Крим.

"Смерть Кощея, тобто Путіна, в його скриньці, а скринька - це Крим. Голка - це Кримський міст. Серце Кощея - це Севастополь. Взяття Севастополя нашими військами закриє правління Володимира Путіна", - резюмував він.

Раніше ми писали, що астролог дала невтішний прогноз після закінчення війни.

  • Вас також може зацікавити:

Мінімум до 2029 року: таролог розповів, як розвиватиметься війна в Україні

Рік смерті Путіна настав: астролог розповів, як буде повалено диктатора

Астролог назвав ім'я наступника Путіна, який одразу програє війну