RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Дівчатка росли під захистом вищих сил: 5 забутих жіночих імен із сильною енергетикою

Імена впливають на долю людини, її поведінку, характер та особисте життя. З давніх-давен українці давали дівчаткам імена, щоб вони росли під захистом вищих сил, мали невичерпну енергію і внутрішню силу.

"Апостроф" розповідає, які жіночі імена були найпопулярнішими у наших предків.

Читайте також: За цими чоловіками, як за кам'яною стіною: 10 чоловічих імен з сильною енергетикою

Рута

Раніше вважалося, що імена, що починаються на букву "р", мають дуже сильну енергетику. Рута – це рослина сонця, а ім'я означає благодать, очищення, невинність. Це ім'я допомагає захистити дитину від злих духів, пристріту, від поганої енергетики. Також використовувалися інші варіанти імені: Аруня, Аретка, Арета.

Мелашка або Меланія

Ім'я походить від лат. Melania або грец. Μέλανια, що означає "темна, чорна". Але, попри досить похмуре значення імені, у Мелашки дуже добрий характер, вона відкрита, дуже активна, цікава та товариська. Мелашка вміє відстоювати свою думку, може захистити не лише себе, а й оточуючих.

Ясна

Це ім'я є символом ясності думок, потужної інтуїції, гострого розуму. Ясна дуже товариська і доброзичлива, має дуже сильний творчий початок, і навіть дар передбачення.

Квітослава

Квітослава - "та, що славить квіти", "гарна, як квіти" дуже привітна, відкрита і товариська людина. Вона ніжна, добра, сповнена любові і в цьому полягає її сила. Це красиве жіноче ім'я має сильний зв'язок із природою, що наділяє його потужною енергетикою. У Квітослави тісний зв'язок із природою, який надихатиме і заряджатиме її енергією.

Чаруня

Повне ім'я Чаруні – Чародія – чарівна, чаруюча. З таким ім'ям дівчинка завжди відчуватиме впевненість у собі та підтримку вищих сил. Це ім'я має дуже сильну енергетику і чарівність.

Раніше "Апостроф" писав, які жіночі імена мають найсильнішу енергетику і силу.

Вас також може зацікавити:

Егоїсти та капризуни: ці імена носять найнекерованіші чоловіки

Щедрість у них у крові: чоловіки з цими іменами завалюють своїх коханих подарунками

Тримають дітей у "їжачих рукавицях": три імені, які носять найжорстокіші мами