RU  UA  EN

Неділя, 30 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

29 червня

Всі новини

Цих чоловіків не зупинить ніщо: названо головних ловеласів за знаком Зодіаку

Астрологи вміють підмічати навіть приховані риси характеру людей. Від їхнього ока не сховалися найдепресивніші знаки Зодіаку, а зараз вони пропонують розшукати у вашому оточенні прихованих ловеласів – чоловіків, для яких зваблення жінок і походи наліво є буденною справою.

Апостроф розповідає про цих трьох представників зодіакального кола – і добре, що їх лише троє.

Читайте також: Середина літа обіцяє не лише романтику: гороскоп на липень 2023

Рак

Це той чоловік, якого ніколи не можна упіймати на гарячому: листування в телефоні стерто, сліди від помади змито, а Рак дивиться на свою дружину невинними очима. А все тому, що підопічний Місяця має запасний телефон — старенький кнопковий дочекався своєї години. Дружина Рака може найняти хоч зо два десятки приватних детективів, але все одно ніколи не отримає доказів невірності. І навіть якщо Рака застукають в обіймах іншої, цей хитрун вийде сухим з води: він же ж жертва змови, та й взагалі це не він, а його брат-близнюк.

Лев

Навіть зустрівши свого чоловіка-Лева під ручку з ефектною блондинкою чи брюнеткою, у вас не залишиться жодного шансу звинуватити його у невірності. "Кохана, це не те, що ти думаєш", - це про Лева. Просто підопічний Сонця зустрів (абсолютно випадково) свою загублену у дитинстві сестру/подругу/одногрупницю по дитсадку і якраз хотів вас познайомити. І навіть знайдені в його кишені гумові вироби — ніякі не докази зради, він планував влаштувати вечірку на трьох і скидати кульки з водою з балкона. У Лева заготовлена тисяча відмазок на будь-які приводи.

Стрілець

У цього ловеласа є залізне правило: не попався, значить, нічого і не було. Стрілець не залишає слідів — взагалі. У ньго є заздалегідь приготовані промови для друзів, і кожен приятель знає, що відповісти розгніваній дружині, яка вирішила вивести Стрільця на чисту воду. Цей чоловік не буде опускатися до банальної заміни імен коханок в телефоні — пишногруда подружка не має шансів стати "Василем Петровичем", він запише її як "Марина Бампер". І розкаже вам казку, що це продавчиня з автомагазину, їй 70 років, і взагалі вона страшна і товста.

Раніше ми писали, яким зі знаків Зодіаку слід уникати один одного і навіть не намагатися налагодити стосунки.

  • Вас може зацікавити:

З ними будь-які стосунки приречені на невдачу: астрологи назвали три знаки Зодіаку

Відзначаються особливою турботою: три знаки Зодіаку, які дружать із тваринами

Полонять своєю чарівністю: імена жінок, які закохують у себе з першого погляду