RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Підманути їх неможливо: імена жінок, які володіють особливим даром

Деякі люди бувають дуже наївними, обдурити яких раз плюнути, інші ж навпаки, бачать усіх наскрізь і, не виключено, мають надприродні здібності.

"Апостроф" пише, жінки з якими іменами нерідко наділені екстрасенсорними здібностями.

Читайте також: Відрізняються від решти з дитинства: три імені, які носять найвидатніші чоловіки

Лілія здається та беззахисною, вона гарна дружина, мати та господиня, що створює тепло та затишок у будь-якому будинку. Але в гніві вона здатна на таке, що потім не може пояснити навіть вона сама.

Діана має дар позбавити від болю або вилікувати від хвороби. Причому їй чужа темна сторона і вона завжди тягнеться до світла. Жінка з цим ім'ям не здатна заподіяти зло.

Дар'я може передбачити розвиток подій, бачить пророчі сни та здатна розпізнати людину. Її кривдник завжди зазнає заслуженого покарання, навіть якщо особисто вона не докладе до цього руку.

Мілена вміє відрізняти брехню від правди, з легкістю викриваючи брехуна. Тому її ввести в оману - завдання практично нездійсненне. Крім того, вона має неймовірну життєву силу, що допомагає долати всі негаразди та неприємності.

Софія має дар передбачення, причому він "заточений" виключно на неприємності. Вона може передбачити, чи станеться щось погане, а от на хороше у неї не вистачає вмінь. Однак і це досить корисна навичка, яка може вберегти від багатьох прикростей.

Нагадаємо, раніше ми писали про жіночі імена з найсильнішою енергетикою.

  • Вас може зацікавити:

Наче в понеділок народилися: жінки з цими іменами притягують неприємності, як магніт

Ніхто не зрівняється з ними: чотири імені жорстоких жінок

Ці жінки мають особливу силу: сім давніх українських імен з потужною енергетикою