RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Суцільна чорна смуга: цим знакам зірки віщують неприємності до кінця літа

Астрологи, які розповіли, кому пощастить у червні, пояснили, які зі знаків Зодіаку можуть зіткнутися з неприємностями до кінця літа.

Про це пише "Апостроф".

Читайте також: Час доленосних змін: життя цих знаків Зодіаку перевернеться до кінця місяця

Рак

Ракам необхідне відчуття безпеки та спокою. У липні ви зіткнетеся з нестачею коштів, доведеться заощаджувати на всьому. Більше того, ви відчуєте, що внутрішні ресурси вичерпалися і рухатися вперед немає сил. Проблеми можуть бути й в особистому житті. Вам доведеться почути неприємну правду або зробити важкий вибір.

Діва

Дівам це літо може принести несподівані зміни. Ви можете відчувати гнів і безсилля через таку несправедливість. Виявляйте терпіння та впевненість у собі. Приділіть час медитації та фізичній активності, щоб відволіктися від проблем. Також, для вас важливо не вплутуватися в конфлікти. Будьте готові, що у ваше життя повернуться люди з минулого.

Водолій

Водолії зіткнуться з напругою у відносинах з рідними та близькими. Ви зіткнетеся з фінансовими проблемами та можете почати сумніватися у своїх стосунках з другою половинкою. Не варто рубати з плеча та присвятити час обговоренню проблем з партнером.

Риби

Риби, зіткнувшись із проблемами, зрозуміють, що у них є внутрішні ресурси для їх вирішення. Це відчуття дозволить вам не падати духом. Всупереч виснаженню та відсутності сил, пам'ятайте, що чорна смуга не постійна і на вас чекають світлі дні.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав, які знаки Зодіаку в липні отримають потужний шанс розбагатіти та купатимуться в грошах.

Вас також може зацікавити:

Спіймають удачу за хвіст: названі щасливчики липня за гороскопом

Вони народжуються з добрим серцем: три найбільш шляхетні знаки Зодіаку

Ніколи не скаржаться на відсутність грошей: три знаки Зодіаку