RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Життя поряд з ними схоже на казку: чотири найкращі тещі за знаком Зодіаку

Теща - одна з головних героїнь у житті одруженого чоловіка. І хоч існує стереотип (втім, підкріплений життєвим досвідом багатьох чоловіків у всі часи) про те, що добрих матерів дружин не існує, астрологи впевнені у протилежному.

Які із знаків Зодіаку найкращі тещі – розповідає "Апостроф".

Читайте також: Розпочнеться справжня біла смуга: астрологи назвали головних щасливчиків літа

Теща-Телець

Вона – свята жінка, яка цінує та любить свого зятя. Життя з нею навіть на одній території – зовсім не мука. Щоправда, є одне "АЛЕ". Вона надто балакуча та енергійна, любить все контролювати і невпинно стежить за порядком. Щоб їй догодити, називайте її мамою та робіть компліменти.

Теща-Терези

Ця жінка – подарунок долі! Вона рідко втручається у справи, не бурчить, не вередує і ненавидить плітки. У будь-якій незрозумілій чи конфліктній ситуації вважає за краще стати на захист зятя і розділити його точку зору.

Теща-Стрілець

Теща-Стрілець неймовірно дбайлива! Це вона не поскупиться на дорогий подарунок для зятя, задобрить його смачними пирогами і насварить дочку за те, що та не надто уважно ставиться до свого чоловіка. Така поведінка підкуповує. Але майте на увазі: за цим ховається план маніпуляції вами. Ваша пильність буде притуплена, і ви зробите все, аби догодити вашій тещі.

Теща-Водолій

Досвідчена та доросла жінка-Водолій – геніальна та мудра! Вона ніколи не стане наставляти і пхати носа не в свої справи. Від неї ви почуєте лише ненав'язливі рекомендації та побажання. До того ж, вона дуже активна і не прагне зосереджуватися на житті дочки та її чоловіка. Водолій любить життя і намагається щодня отримувати від нього позитивні моменти. Це куди цікавіше, ніж постійно думати про дочку та зятя. До речі, кращого співрозмовника для душі, ніж теща-Водолій, важко знайти.

Нагадаємо, раніше астрологи давали гороскоп для всіх знаків Зодіаку літо.

Вас також може зацікавити:

Прогноз по картах Таро на липень: п'ять знаків Зодіаку чекають на успіх і великі зміни

Зірки дарують шанс розбагатіти: фінансовий гороскоп на липень

Абсолютно нічого не забувають: три знаки Зодіаку мають феноменальну пам'ять