RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Доля готує несподіваний удар: ці п’ять знаків Зодіаку в липні чекають неприємності

Мало того, що в липні Землю накриє кілька потужних магнітних бур, так ще й деяким знакам Зодіаку середина літа перетвориться на суцільний "понеділок".

Такий прогноз, як пише УНІАН, дав астролог Влад Росс.

Читайте: Над Землею зійде Суперповня: коли спостерігати і що треба зробити в цей день

Він зазначив, що нічого хорошого не варто чекати Водоліям. Даний знак може мати аврал на роботі, а також виконання старих обіцянок і зобов'язань. Крім того, народжені в період з 21 січня до 19 лютого, не застраховані від аварій. Однак останній тиждень липня може бути сприятливішим для них, вони можуть дізнатися гарні новини.

Важко буде Рибам, попередив астролог. Усі доленосні події відбуватимуться у негативному ключі та змінюватимуться під знаком "мінус", як у роботі, так і в особистому житті, і взагалі в будь-якій іншій сфері.

На Тельців чекають важкі ситуації, які їм доведеться долати. Варто бути обережними у сімейних стосунках та не провокувати скандали. Цьому знаку найкраще знизити трудове навантаження на роботі.

У постійній напрузі будуть Терези - можуть постраждати їхні стосунки з колишніми діловими партнерами і доведеться змінювати оточення. Двояка ситуація може виникнути й на роботі, аж до конфліктів з начальством. Наприкінці місяця здоров'я може дати збій, тому їм не рекомендується багато і довго засмагати через ризик отримати сонячний удар.

Однак найгіршим липень буде для Козерогів, упевнений експерт. Якщо вони захочуть вирішити кілька справ одразу, у них це не вийде, тому результативніше сфокусуватиме свою увагу на чомусь одному. Нові зустрічі, знайомства та справи будуть проблемними. Їм раптово пригадають старі образи та борги. Під час подорожей та поїздок можуть виникнути екстремальні ситуації, тому не дивно, що Козерог ризикує впасти в депресію.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" поділився гороскопом для всіх знаків Зодіаку на все літо 2023 року.

  • Вас може зацікавити:

Спіймають удачу за хвіст: названі щасливчики липня за гороскопом

Вони народжуються з добрим серцем: три найбільш шляхетні знаки Зодіаку

Ніколи не скаржаться на відсутність грошей: три знаки Зодіаку