RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Марс і Меркурій змінили положення: що чекати знакам Зодіаку до кінця серпня

Позавчора, 10 липня, відбувся перехід Марса до Діви, де він перебуватиме до 27 серпня, а вчора, 11-го числа, Меркурій зайняв його місце у Леві, де пробуде до 28-го числа.

Ресурс Ukr.Media пише, що хорошого та поганого можна чекати від інгресії планет.

Читайте: Отримають все, про що мріють: ці три знаки Зодіаку стануть найбільшими щасливчиками липня

Позитивний вплив Марса на знак зодіаку Діва

На перше місце вийде обачність та раціоналізм. Люди почнуть діяти, керуючись власними інтересами. З'явиться додатковий запас енергії. Поки Марс буде у знаку Зодіаку Діва, виявляться такі людські якості, як старанність та працьовитість, що сприятиме вищим результатам на службі. Ті, хто не має роботи, почнуть її шукати з більш великою старанністю. А ті, хто має роботу, перейматимуться питаннями підвищення кваліфікації, поліпшення продуктивності праці тощо.

Марс у Діві посилює і занепокоєння людей щодо свого здоров'я. Багато хто почне займатися та пропагувати здоровий спосіб життя, нові дієти тощо. Підвищиться активність загалом, причому дії кожного будуть обдуманими і спрямованими на досягнення мети. Чекати від цього періоду якихось великих звершень не варто. Заняття, здебільшого, мають бути рутинні. Але не лише роботодавці будуть щасливі раптовій працелюбності працівників. Час, коли Марс знаходиться у Діві, відмінно підійде і для домашніх справ. Облаштоване в цей період житло затишним та дуже сприятливим для творчості. Можна подбати про автомобіль, електронну та побутову техніку.

Марс у знаку зодіаку Діва: що принесе поганого

З негативних моментів, принесених Марсом у знаку зодіаку Діва у 2023 році, можна назвати високий ризик конфліктів та виробничих аварій. Ймовірна потреба у понаднормовій роботі, аврал у справах, чому співробітники не зрадіють. Необхідно бути вкрай обережними зі здоров'ям, оскільки є шанс на отримання травми чи захворювання, пов'язаного з професійною діяльністю, та перенапруги як фізичної, так і розумової.

Позитивний вплив Меркурія на знак зодіаку Лев

Меркурій також принесе людям чимало гарного. Це період спілкування, тому багато хто захоче привернути до себе увагу за допомогою інформації, хоча й значно прикрашеної. Будь-які поїздки стосуються відпочинку та розваг. Це особливо сприятливий період для творчих людей, які володіють словом. Оскільки покращаться якості оратора, мова стане яскравішою та привабливішою. Інші готові скористатися будь-якою можливістю блиснути своїм інтелектом. Перебуваючи в сузір'ї Лева, Меркурій, який відповідає за спілкування, надасть впевненості та цілеспрямованості. А разом із Марсом у Діві досягти бажаного результату буде набагато простіше.

Меркурій у знаку зодіаку Лев: що принесе поганого

Лев може спровокувати робочі конфлікти та суперництво. Люди поводитимуться більш агресивніше, чим викличуть проблеми на роботі. Причин для суперечок загалом буде чимало, адже кожному захочеться довести свою правоту, продемонструвати ерудицію чи якось виділитись. Причому визнавати помилки ніхто не прагне. Така негативна риса, як зарозумілість, займе головне роль й викликатиме неприємні ситуації на увесь період, доки до 28 серпня Меркурій із Лева не перейде до Діви.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що на думку астрологів, Леви, Діви й Козероги завжди засуджують людей, що їх оточують.

Вас також може зацікавити:

Чесні, сміливі та уважні: топ-15 імен, які носять справжні чоловіки

Місячний календар 2023: коли в липні сприятливі та несприятливі дні

Говорять без зупинки: шість найбільших базікал за знаком Зодіаку