RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Жовтень стане вирішальним: астролог дала переможний прогноз щодо війни в Україні

У жовтні розпочнеться період, який стане вирішальним у війні в Україні - це може бути прорив ЗСУ, відвоювання області чи суцільна перемога над російськими загарбниками.

Про це розповіла астрологиня Альбіна Пономаренко, інформує ТСН.ua.

"Я можу сказати, що жовтень складний, але можливо він стане поворотним. Слід чекати якихось неприємних подій. Якби це була людина - я б сказала, що існує велика ймовірність розлучитися", - пояснила вона.

За її словами, у цей період укласти якісь офіційні союзи не вдасться, навпаки – будуть сварки та розбрат. При цьому основним еволюційним вектором в Україні залишається корупція. І саме подолання її дозволить розширити потенціал нашої країни.

"Тому жовтень буде непростий, але за умови, що у нас будуть літаки, танки та все, що нам необхідно, ми можемо почути про яскраві бої, про захоплення, про повернення великої української території. Тому кожне таке напруження не означає абсолютне зло", - наголосила астрологиня.

Читайте також: Україна переможе, але напруга не зникне: астролог назвала рік остаточного завершення війни

У 20 числах листопада відбудеться повернення українців, повернення територій, а зміни будуть позитивними на дуже широкому фронті.

"Що це може бути? Це може бути остаточна перемога або значний крок до неї, коли ми відвоюємо якусь область повністю чи той самий Крим. Або ще якась знаменна подія станеться, яка буде поворотною точкою в цій війні. Те, що листопад буде хорошим та знаковим – очевидно", - сказала Альбіна Пономаренко.

Вона додала, що у грудні також буде 2 позитивні впливи, які дають формулу перемоги у війні, нові статуси, повернення територій, відбудову міст та селищ.

"Саме жовтень буде переломним моментом - там ми маємо пройти якусь пекельну історію, вийти переможцем. І тоді всі ці позитивні впливи дадуть нам перемогу - остаточну або покрокову. Але якщо ми схибимо в жовтні, тоді наш шлях може бути трішечки іншим. Ймовірність хороших подій для України досить висока на кінець 23 року та початок 24", - резюмувала Пономаренко.

Раніше ми публікували прогноз індійського хлопчика-астролога по закінченню війни в Україні.

  • Вас також може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що говорять тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога