RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Утримати їх нелегко: шість найвибагливіших жінок за гороскопом

Астрологи, які раніше назвали найбільш невірних "чоловічих" знаків Зодіаку, тепер розповіли, кому з жінок дуже складно догодити у відносинах. У списку - одразу шість знаків, представниці яких мають славу дуже вимогливих дружин.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Їм пощастить з фінансами: 4 знаки Зодіаку, що розбагатіють в жовтні

Лев

Представниці цього знаку прагнуть необмеженої уваги. Зберегти кохання такої жінки можна, якщо їй без кінця влаштовувати незліченні побачення, подарунки та компліменти. Вони дуже сильно бажають бути зірками скрізь і завжди, тому шукають партнера, який буде підтримувати їх абсолютно у всьому.

Скорпіон

Скорпіони від природи дуже пристрасні та інтенсивні натури. Вони чекають від своїх партнерів повної відданості та вірності. Тому потрібно бути готовим до безлічі емоційних розмов та сліз. Однак є дуже великий плюс у цього знаку - їхнє кохання вважається одним з найсильніших у Зодіаку.

Телець

Народжені під таким знаком жінки дуже вимогливі до своїх чоловіків, адже звикли до комфорту та безпеки. Вони хочуть, щоб в їхніх обранців була стабільна робота, гарний костюм та забитий продуктами холодильник. Якщо ви здатні організувати таке життя, тоді Телець – чудовий для вас знак.

Козеріг

Цей знак практичний та амбітний. Тому такі жінки чекають того ж від чоловіків. У них постійно безліч ідей та планів. Вони прагнуть створити тандем і досягати спільних цілей. З ними складно розслабитися, адже ставитимуть постійно нову мету.

Діва

Народжені під знаком Дів прагнуть порядку, чистоти та досконалості. Якщо зможете жити у бездоганно чистому будинку та харчуватися виключно здоровою їжею, то такі жінки - вам підійдуть. Однак не дивуйтеся, якщо на холодильнику побачите список справ.

Терези

Цей знак від природи прагне до краси в усьому та гармонії. Вони очікують, що їхні партнери будуть розділяти їхні цінності. Доведеться постійно слухати про мистецтво, музику, бачити естетику скрізь та шукати ідеального балансу в усьому.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку народжені під зіркою могутності і мають особливу силу.

  • Вас також може зацікавити:

Вони вміло розпізнають брехню: хто із знаків Зодіаку має гарну інтуїцію

На них чекають великі звершення: знаки Зодіаку, в яких зміниться життя восени

Запам'ятають цей час на все життя: ці три знаки в жовтні знайдуть щастя та спокій