RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Звільнення Луганська, Донецька і "новий господар" в Криму: таролог дала новий прогноз щодо закінчення війни

Дуже скоро в окупованому Криму буде новий "господар", і далеко не факт, що ним залишиться Україна.

Таким прогнозом поділилася таролог Яна Пасинкова.

За її словами, дуже великими зусиллями та багатьма життями дається нашим воїнам контрнаступ, але він і приведе нас до перемоги.

Читайте: Найбільша мрія всіх українців: що говорять тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Яна Пасинкова зазначила, що до кінця лютого наступного року буде повністю звільнена область, яка наразі є окупованою. Обнадійливими є прогнози і щодо розірвання "диявольського кільця" у напрямку Маріуполя, попри те, що Росія перекинула підкріплення. Для Москви ця позиція є надважливою, але, як показали карти, росіяни її не втримають.

Також показали карти і долю захоплених у 2014 році Донецької та Луганської областей та майбутнє Криму щодо повернення в Україну. Так, Луганську область нова доля очікує через півтора-два роки. Це час, коли все буде по-новому, будуть нові правила, і саме Україна матиме на це вплив. Водночас Донецька область найдовше може бути відокремлена від України, оскільки карти говорять про домовленість і поступки РФ, які порушать плани Києва вийти на кордони 91-го року. Проте Донецька область все одно буде з Україною, але, як мінімум, три роки ще потрібно почекати, зазначила таролог.

Щодо Кримського півострову, то Яна Пасинкова в найближчому майбутньому передбачає там ряд негативних подій й "бавовна", яка "квітне" там зараз, здаватиметься "квіточками". Головне ще попереду, - попереджає вона.

Але найголовніше, що карти щодо Криму вже неодноразово дають одну і ту саму інформацію, що в нього буде "новий господар". Тобто карти Таро показують не повернення до батьківщини, а іншого "хазяїна". "Півострів таки звільниться від цієї нечисті, але в Криму буде новий господар, і не факт, що це Україна", - вважає Яна Пасинкова.

Нагадаємо, астролог Яна Тимощук стверджує, що Росія збирається вести повномасштабну війну до 2032 року.

  • Вас може зацікавити:

Складуться особливі умови: астрологиня назвала, коли закінчиться війна в Україні

Війна в Україні йде на виснаження: таролог дала прогноз до 2030 року

Роками воювати не доведеться: відомий астролог розповів, коли закінчиться війна, відео