RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Наближаються зміни: Алла Пугачова дізналася, коли закінчиться війна в Україні

Російська співачка Алла Пугачова, з посиланням на власні джерела в міноборони РФ, назвала дві дати ймовірного завершення війни в Україні. За її словами, бойові дії припиняться у першій половині наступного року.

Про це пише російський анонімний телеграм-канал "Кремлівська табакерка".

Читайте також: Роками воювати не доведеться: відомий астролог розповів, коли закінчиться війна

Автори каналу пояснили, чому часто пишуть про Аллу Пугачову.

"По-перше, Алла Борисівна - безумовний моральний авторитет для Росії. Що б там не говорили деякі "яструби". І думки, знання такого морального авторитета можуть бути суспільно значущими. Тому ми не можемо обійти їх стороною", - йдеться у повідомленні.

По-друге, пишуть автори каналу, Пугачова має впливових друзів практично у всіх ешелонах влади. Тому те, що їй розповідають про "СВО" чи інші важливі питання, найчастіше виявляється правдою.

За їхньою інформацією, одразу кілька друзів до Міноборони (один із них заступник Сергія Шойгу) повідомили Аллі Борисівні дві можливі дати завершення "СВО". Раніше Пугачовій говорили, що бойові дії завершаться у лютому 2024 року. Тепер ситуація трохи змінилася, і є нові дати.

"Точно закінчимо наступного року. Якщо встигнемо все, що задумали, то у січні, якщо ні, то у березні-квітні", - сказав Пугачовій її друг в Міноборони.

Що саме там планують закінчити окупанти і що задумали, незрозуміло, але військовий запевнив, що після закінчення таз званої "СВО" співачка точно зможе повернутися до Росії.

"Просто не буде людей, які зможуть або захочуть вас переслідувати, Алло Борисівно", - сказав співрозмовник Примадонни, але пояснити своє твердження він відмовився.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, за словами екстрасенсів, Кремлівський диктатор Володимир Путін перетвориться на "овоч" вже найближчим часом - його мозок помре вже цього місяця.

  • Вас також може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що говорять тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога