RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

15 червня

Всі новини

Що чекає на знаки Зодіаку наступного тижня: гороскоп за картами Таро

Кінець жовтня може виявитися дуже вдалим для багатьох людей, але для цього варто дослухатися порад карт Таро.

Експерти розповіли про те, що потрібно робити і чого треба побоюватися, щоб легко та вдало пройти крізь усі випробування майбутніх днів.

Читайте також: Чарівний день для трьох знаків Зодіаку: кому пощастить у дзеркальну дату 23.10.2023

Овен

На початку тижня Овни повинні зберігати спокій, оскільки Аркан “Колесо фортуни” передбачає появу нових подій, які потребують уважного осмислення перед вживанням активних заходів. Після устаканювання початку тижня, Овнам належить розробити стратегію та встановити пріоритети. Аркан “Ієрофант” наголошує на важливості відповідальності та послідовних дій, які допоможуть успішно вирішити всі завдання. Завершує тиждень Аркан “Помірність”, який символізує успіх за умови, що Овни не поспішатимуть і уникатимуть ризикованих рішень. Важливо пам'ятати про помірність та честь.

Телець

Тепер до Тельців. На початку тижня вони стикатимуться з боротьбою за щастя, і Аркан “Диявол” застерігає від піддавання слабкостей чи ризикових вчинків, які можуть ускладнити досягнення бажаних змін. Аркан “Маг” вказує на наполегливість та винахідливість, настав час проявити себе та повністю розкрити свій потенціал, щоб вийти за межі обмежень та вирушити у захоплюючу подорож, де немає кордонів. Тиждень Тельців завершує позитивний Аркан "Мир", який обіцяє їм щастя. Цей Аркан відповідає за встановлення відносин, вирішення складних ситуацій та можливість відкриття нових горизонтів.

Близнюки

Початок тижня для Близнюків обіцяє позитивний старт із Арканом "Зірка", який дарує впевненість у обраному шляху. Він нагадує, наскільки важливо націлюватися на успіх і рухатися вперед, завжди продумуючи кожен крок. Аркан "Дурень" символізує щасливий випадок, який може ініціювати захоплюючу нову пригоду. Вам неодмінно потрібно приготуватися до несподіваних пропозицій та вміння аналізувати події, щоб уникати необдуманих ризиків. В останні дні тижня “Колісниця” обіцяє рішучий прорив уперед, вказує на необхідність набуття нових важливих знань та навичок задля досягнення мети та отримання нагороди до кінця цього тижня.

Рак

На старті карта “Самітник” рекомендує провести час у компанії із самим собою, багато думаючи про майбутні цілі та пріоритети. Це допоможе закінчити заплановані завдання своєчасно та не прогаяти важливий час. З середини тижня можна активно взятися за справи, під впливом карти “Сила”. Вона наголошує на важливості оптимістичного настрою та обдуманих рішень для досягнення перемоги. Фіналом стає оптимістична карта "Сонце", яка вказує на подолання труднощів, набуття фінансового щастя та початку нового проєкту без серйозних перешкод.

Лев

Аркан “Суд” представляє вам можливість закінчити складні завдання та розібратися із заздрісниками та недоброзичливцями. Але для досягнення успіху важливо використовувати чесні методи і залишатися відповідальними, щоб уникнути плутанини. Аркан “Імператриця” означає зростання та розвиток, але він також є нагадування про те, що немає потреби квапити події. Завершується ж цей тиждень під егідою Аркана "Колісниця", який закликає не зволікати. У вас з'явиться шанс зробити щось грандіозне, змінити своє життя.

Діва

Для вас старт нового тижня обіцяє гарний завершальний акорд із картою "Мир". Це дозволяє не хвилюватись за результати всіх починань. Аркан обіцяє зростання та процвітання, тому ви можете впевнено дивитися у майбутнє та вірити в успіх. Карта "Зірка" вказує на те, що ви йдете зараз у правильному напрямку. За цим Аркан сумніви і тривоги йдуть далеко і надовго, відкриваючи дорогу до рішучих дій. Завершує тиждень позитивна карта "Сонце", що передбачає свободу у виборі дій та відсутність перешкод. Це означає, що ви можете з упевненістю вибирати різні напрямки, розвиватися у різних сферах та легко залучати фінансовий добробут.

Терези

Тиждень стартує з карти "Повішений" не просто так. Це період, коли ви можете скласти план дій, відмовитись від застарілих ідей та набратися сил для рішучої боротьби за свій добробут. Карта “Маг” обіцяє везіння та успіх, але це лише за умови, що ви візьмете ініціативу до своїх рук і не боятиметеся експериментів. Незвичайні рішення та сміливість допоможуть досягати нових висот та оминати конкурентів. Згідно з картою “Правосуддя”, вам також важливо пам'ятати, що кожна дія впливає на майбутнє. Тому треба діяти чесно і не забувати про відповідальність.

Скорпіон

Цим людям Аркан "Імператриця" пропонує звернути увагу на взаємини з близькими. Ця карта обіцяє спрощення вирішення конфліктів, підтримку від близьких та відчуття теплої підтримки від них. У середині тижня карта "Зірка" дарує впевненість у правильності обраного ними шляху. Порада Аркана – не відходити від наміченого шляху та діяти чесно, щоб уникнути майбутніх помилок. Аркан “Сонце” вважається одним із найпозитивніших і передбачає Скорпіонам свободу у виборі напряму роботи. Карта обіцяє зростання та процвітання, а також можливість зайнятися чимось новим або відновити сили, щоб заповнити свої ресурси.

Стрілець

У перші дні у Стрільців буде необхідність визначити свої цілі та встановити пріоритети, щоб займатися цілеспрямованою роботою та уникати порожніх витрат часу. Карта “Ієрофант” вказує на потенційний успіх, за умови дотримання законів та мудрого навчання розумними наставниками. Аркан "Маг" закликає Стрільців розвивати свої таланти, щоб не проґавити нові можливості. Згідно з цією картою, потрібно обов'язково діяти рішуче, але при цьому не ризикувати зайвий раз. Завершення тижня з карткою "Помірність" нагадує цим людям про важливість уникати поспіху, оскільки вона рідко призводить до добрих результатів. Не намагайтеся наздогнати двох зайців.

Козеріг

Для людей, народжених під цією зіркою, карта “Правосуддя” передбачає результати праці, які будуть позитивними, якщо ви завжди чинили чесно. У разі незадовільних результатів вам потрібно буде провести роботу над помилками. Згідно з картою "Закохані", Козерогам також потрібно змінити своє життя, і це потрібно робити, спираючись на своє внутрішнє чуття. Аркан закликає не поспішати з рішеннями, оскільки змінити їх чи скасувати їх буде дуже нелегко. Завершення тижня з картою “Колісниця” передбачає початок рішучих дій. Ви можете сміливо та без страху дивитися у завтрашній день.

Водолій

У перші дні цього тижня жовтня ви можете зіткнутися з подіями, на які негайна дія виявиться просто неможливою. Карта “Колесо удачі” вказує на наближення змін, і якщо ви будете досить терплячими та уважними, то ці зміни будуть сприятливими. Карта "Помірність" віщує удачу, якщо ви діятимете з помірністю і без поспіху. Цей аркан наголошує на важливості довіри своєї інтуїції та розслабленого підходу, щоб не прогаяти важливих моментів. Завершення тижня з картою “Зірка” дарує Водоліям упевненість у тому, що перед ними відкритий вільний шлях, і несподівані труднощі не чатують на них. Порада карти полягає в тому, щоб не згортати з обраного шляху та залишатися позитивно налаштованими.

Риби

Вам потрібно вірити своїм передчуттям. Карта "Верховна жриця" підказує, що успіх близький, і щоб не прогаяти нові можливості, Рибам потрібно діяти без поспіху, уважно зважуючи кожен крок. Карта “Маг” закликає використати таланти для знаходження нестандартних рішень та нових шляхів розвитку. Важливо не проґавити можливості і діяти з винахідливістю. Завершення тижня з картою “Колісниця” обіцяє Рибам приємні зміни. Для успішного завершення планів їм важливо діяти рішуче і без вагань, не втрачаючи моменту і зібравши всі сили разом.

Раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку чекає казкова удача в листопаді.

Вас може зацікавити:

Доля готує багато викликів: у листопаді у трьох чоловіків за знаком Зодіаку може початися поганий період

Листопад дасть потужний старт у багатьох справах: гороскоп на місяць для всіх знаків

Вони народжені для цієї роботи: шість найкращих коментаторів за знаком Зодіака