RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Україна пішла за найдовшим і найскладнішим сценарієм: астролог, який передбачив війну, дав новий прогноз

Російсько-українська війна не закінчиться у 2023 році. Наразі головне завдання ЗСУ – стабілізувати фронт та зірвати передвиборчі плани Путіна щодо наступу на Донбасі.

Про це пише астролог Дмитро Уранус.

Читайте також: Роками воювати не доведеться: відомий астролог розповів, коли закінчиться війна

"У серпні я попереджав про кризу цієї осені. 10 жовтня армія Росії почала масований наступ на Авдіївку. За 2 дні до переходу Марса до Скорпіона (12 жовтня). Скорпіон ворожий знак для України-Тільця. І бог війни Марс, перебуваючи в Скорпіоні до 24 листопада, як би благоволить ворогам та противникам України. Можна сказати, що цей прогноз реалізувався", - написав астролог.

Він наголосив, що на фронті з'явилося нове місце, де ворог почав посилений наступ усіма наявними силами. Імовірність втрати Авдіївки є досить високою.

"ЗСУ потрібно переходити в оборону і триматися щосили, кінцю листопада на цьому напрямку противник почне видихатися. Утримання Авдіївки необхідно політично і стратегічно. Путін планує увійти до передвиборчої кампанії переможцем у цій битві. Він поставив на кін свої останні стратегічні резерви і свій авторитет. Тому, не можна допустити сценарію здачі Авдіївки", - зазначає Уранус.

За його словами, наразі зрозуміло, що в Україні недооцінили супротивника, його лінії оборони, переоцінили свої сили та можливості. Очікування українського суспільства були сильно перегріті, отже зараз буде відкат і криза довіри, розчарування у суспільстві та пошук винних.

"На жаль, Україна пішла за найскладнішим і найдовшим сценарієм ведення війни. Дива не трапилося, військова наука бере своє, показуючи всім нам, що успішний наземний наступ може бути лише за умови масованого застосування авіації та далекобійних ракет", - написав Уранус.

За словами астролога, перша інформація про висадку сил ЗСУ на лівому березі Дніпра почала з'являтися 16-17 жовтня. Цей напрямок дуже перспективний і необхідний – його потрібно обов'язково розвивати й надалі.

"Вже всім зрозуміло, що навіть план мінімум на осінь не буде виконаний з об'єктивної причини. Очікуване виснаження людських та військових ресурсів настало раніше, плюс додалися проблеми на східному фронті. Для подальшого просування вперед потрібно чекати на західну авіацію, берегти людей і поповнювати резерви. Я думаю, що ЗСУ треба вставати в оборону і тримати позиції до настання весни. Зараз завдання номер один - стабілізувати фронт і зірвати передвиборчі плани Путіна щодо наступу на Донбасі", - наголосив Уранус.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, за словами екстрасенсів, кремлівський диктатор Володимир Путін перетвориться на "овоч" вже найближчим часом.

  • Вас також може зацікавити:

Дату перемоги знову "перенесли": таролог побачила, коли закінчиться війна в Україні

Найбільша мрія всіх українців: що говорять тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Коли в Україні можуть закінчитися активні бойові дії: прогноз таролога