RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Листопадовий молодик: як вплине на знаки Зодіаку і чого не можна робити в цей період

Менше ніж через тиждень, 13 листопада, настане Молодик у Скорпіоні, який ідеально підходить для тих, хто хотів нарешті хоч спробувати щось змінити у своєму житті.

Астрологи розповіли "Апострофу", в чому особливість цього молодика і чого краще не робити за жодних обставин.

Читайте: Життя нагадуватиме "американські гірки": кому Рік Дракона готує екстремальні зміни

Листопад вважається одним із найскладніших місяців, оскільки більша його частина знаходиться якраз у Скорпіоні. Імпульсивний знак любить витягувати з нас всі емоції, тому останній місяць осені здається більшості людей дуже важким. Однак період із 13 листопада стане чудовим шансом, щоб розпочати все із самого початку.

Кінець осені буде вдалим у Львів, Дів, Терезів та Раків. Представники цих знаків Зодіаку зможуть уникнути не найприємніших ситуацій і насолодяться увагою як з боку друзів та партнерів. Час також буде придатним для продуктивної роботи, нових проектів та масштабних подорожей.

Приготуватися до труднощів варто Близнюкам, Стрільцям та Водоліям. Вони випробовуватимуть припливи енергії, яку не зможуть утримати в собі. У результаті це може вилитися в поспішні та необдумані рішення, а також у напади агресії та ревнощів.

З 18 листопада Марс з'єднається із Сонцем, що додатково підштовхне багатьох до самовираження, творчості та дасть кар'єрний поштовх. І якщо почати нове життя з чистого листа в цей Молодик, то ефект буде довгостроковим.

Однак цей період буде невдалим для тих, хто вирішив розлучитися з другою половинкою. Все, що зародиться і зруйнується з 13 листопада і до моменту Повного місяця, може залишитися в такому стані на найближчі 2 роки.

Нагадаємо, раніше ми публікували гороскоп на листопад для всіх знаків Зодіаку.

  • Вас може зацікавити:

Отримають все, про що мріяли: три знаки Зодіаку в листопаді упіймають "птаха щастя"

Терпіти один одного не можуть: три пари за гороскопом, які постійно сваряться

Не пропустіть цей магічний час: астрологи назвали найкращі дні листопада для кожного знаку Зодіаку