RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Одружаться і будуть на сьомому небі від щастя: п’ять знаків у 2024 році чекають на кардинальні зміни

П'ять знаків Китайського гороскопу в 2024 році зможуть зустріти свою другу половину і пов'язати долю з нею.

Про це повідомив thechinesezodiac.org.

Йдеться про такі знаки: Свиня, Собака, Щур, Дракон, Мавпа.

Читайте також: Рік Дракона зможе здивувати: п'ять знаків Зодіаку стануть ніжнішими та добродушнішими

Свиня

Рік Дракона позитивно вплине на людей, народжених під знаком Свині. 2024 року вони відчують сильну схильність до сімейного життя і можуть навіть подумувати про створення власної родини.

У тих, хто вже перебуває у серйозних стосунках, бажання зробити наступний важливий крок посилиться, особливо у майбутньому літньому сезоні, оскільки вони прагнуть розвиватися разом зі своїми улюбленими партнерами.

Собака

У 2024 році народжені під знаком Собаки можуть зробити великий крок і одружитися. На них чекає життя, повне гармонії та довготривалого шлюбу. Оскільки Собака та Дракон і два сумісні китайські знаки, Дракон може принести тільки хороші новини у 2024 році.

Шлюб між представниками знаку Собаки буде міцним, і в 2024 році у них буде гарний будинок з людьми, народженими під знаком Бика, тому що вони обидва добросердні, віддані та розуміючі.

Щур

Цей рік Щури почнуть під заступницьким впливом Дракона, що вплине на їхнє особисте життя. 2024 рік - один із найкращих років для весілля. Ті, хто самотній чи ще не визначився, швидше за все, найближчим часом відмовляться від целібату та вийдуть заміж.

Дракон

Наступний, 2024 рік - ідеальний рік для Драконів, щоб зв'язати себе узами шлюбу. Наступний рік принесе багато кохання та романтики. Їхні нинішні любовні стосунки перейдуть на новий рівень, і Дракон більше не ходитиме по життю один.

Щастя буде ще більшим, адже поряд з ним завжди буде людина, яку він любить усім серцем і з якою хоче прожити ще багато років.

Мавпа

У 2024 році елемент Дерева робить Мавпу виразною та енергійною, готовою зробити великий крок і вийти заміж. Шлюб, укладений у 2024 році, буде заснований на вірності та взаємному захопленні. Мавпи розділять домашні справи та будуть відмінними батьками. Люди знака Мавпи складуть гарне сімейне вогнище з Козою, Свинею чи Собакою.

Раніше ми публікували гороскоп на листопад для всіх знаків Зодіаку.

  • Вас може зацікавити:

Отримають все, про що мріяли: три знаки Зодіаку в листопаді упіймають "птаха щастя"

Терпіти один одного не можуть: три пари за гороскопом, які постійно сваряться

Не пропустіть цей магічний час: астрологи назвали найкращі дні листопада для кожного знаку Зодіаку